TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torbalı’da coşkulu seçim ofisi açılışı

İzmir'de CHP’nin Torbalı Seçim Ofisi açıldı. Coşkulu kalabalığın sokağa sığmadığı açılışta milletvekili adayları tanıtılırken, miting ortamı oluştu

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2023 17:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Torbalı’da coşkulu seçim ofisi açılışı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile genel seçim çalışmaları kapsamında Torbalı’daki CHP Seçim Ofisi’nin açılışına katıldı. Başkan Soyer, “Alın terini iktidar yapacağız. Gururu, namusu iktidar yapacağız. Adaleti iktidarı yapacağız. Hakkı iktidar yapacağız. Birbirimize sarılarak huzur ve barış içerisinde yaşayacağız” dedi.

_MR30653

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’nin Torbalı Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı. Coşkulu kalabalığın sokağa sığmadığı açılışta milletvekili adayları tanıtılırken, miting ortamı oluştu. Bayrakların balkonlara asıldığı, meşalelerin yandığı Torbalı’daki açılışa CHP İzmir milletvekilleri, Millet İttifakı'nın milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, ittifak partilerinin ilçe başkanları, parti örgütü, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

Alın terini iktidar yapacağız
“Bugün iyi ki buradayım canlarım” diyerek sözlerine başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Yepyeni bir hikaye başlayacak bu topraklarda. Göreceksiniz. Ben çocuk yaştan itibaren şunu düşünüyorum. Bu kadim kültürün kadim evlatları bu yoksulluğu, bu işsizliği neden yaşamış. Tek bir sebebi var. Bu memleketi yönetenler, halkı mı yoksa başka birilerini zengin etmek için mi siyaset yapıyorlar. Bu memlekette kimse yoksulluk çekmez. Biz öylesine zengin milletin evlatlarıyız ki bu topraklar hepimize bereketini sunar. Bu bir kader değil. Biz buna razı değiliz. Biz bu kaderi değiştireceğiz. Göreceksiniz bu hikaye değişecek. Kimse elimizden alamayacak. Hakkın, adaletin, hukukun, adaletin üstünlüğünü yaşayacağız. O güzel günleri göreceğiz doğru ama sadece umut etmek yetmez, çok çalışmak zorundayız. 27 gün kaldı. Onlar olanca güçlerini kullanacaklar ama biz buna seyirci kalmayacağız. Rehavete kapılmak yok. Sandıklar kapanıp bütün oylar sayılana kadar uyumayacağız. Alın terini iktidar yapacağız. Gururu, namusu iktidar yapacağız. Adaleti iktidarı yapacağız. Hakkı iktidar yapacağız. Birbirimize sarılarak huzur ve barış içerisinde yaşayacağız” dedi.

Bu böyle sürmeyecek
Milletin dertli olduğunu ama en çok da gençlerin dertli olduğunu söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “21 yılda gençlerin umudunu çaldılar. Her 5 gençten biri işsiz. Onların iş bulması için fabrika kurmak gerekiyordu, kapatmak değil.  Merak etmeyin, bu böyle sürmeyecek. Türkiye’yi Avrupa’yla yarışır hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu iş bitmiştir
Coşkulu kalabalık karşısında heyecanlandığını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Çok güzelsiniz, bu kalabalıkta nasıl konuşacağım bilemiyorum. Torbalı her zaman kendini kanıtladı. Gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan. Hep birlikte başaracağız. Çalışmamız gerek. Önümüzde 27 gün var. Bu coşkuyu gördükten sonra ‘Bu iş bitmiştir’ diyorum” diye konuştu. 

Gençlerin hakkını savunmak için siyasete girdim
Deva Partisi İzmir Kurucu İl Başkanı, milletvekili adayı Seda Kaya Özen ise konuşmasında “Bugün karşınızda bir kadın milletvekili adayı olarak bulunuyorum. 6 parti adına Millet İttifakı olarak hepinizi selamlıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında birleşe birleşe kazanacağız. Ben gençlerin hakkını savunmak için siyasete girdim. Hep birlikte ülkeyi hak ettiği değere taşıyacağız” dedi. 

Çankaya Köşkü’ne gitmeye var mısınız?
Yıllardır çok çalışıp çabaladıklarını ifade eden Torbalı CHP İlçe Başkanı Övünç Demir, “Uğraşıyoruz, çalışıyor, çabalıyoruz. Bizi bıraktığınız gibiyiz. 27 gün sonra ait olduğumuz yerdeyiz. Çankaya Köşkü’ndeyiz. Diyecek çok şey, söyleyecek çok söz var. 14 Mayıs gecesi bayraklarla Çankaya Köşkü’ne gitmeye var mısınız?” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.