TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Threads’de hesap nasıl silinir?

Herhangi bir sebepten dolayı Threads hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı sizler için araştırdık. İşte Threads hesabınızı silmek için uygulamanız gereken adımlar…

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 12:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Threads’de hesap nasıl silinir?

Her birimizin birden fazla sosyal medya uygulamasında kişisel hesabı bulunuyor ve zaman zaman herhangi bir sebepten dolayı sosyal medya hesabımızı kapatmak isteyebiliyoruz. Yakın tarihte kullanıcıların beğenisine sunulan ve kısa sürede birçok kullanıcıya ulaşan X’e rakip sosyal medya uygulaması Threads’de hesabımızı tamamen silmemize yarayan bir özellik yer alıyor. Sizler için Threads hesabınızı kalıcı olarak nasıl silebileceğinizi derledik. İşte detaylar…

THREADS’DE HESAP SİLME

Öncelikle belirtmemiz gerekir ki Threads, Instagram hesabına bağlı olarak çalışan bir uygulama olduğundan Threads uygulamasını kalıcı olarak silmeniz durumunda Instagram hesabınız da kalıcı olarak silinecektir.

Threads uygulaması Instagram tabanlı bir uygulama olduğundan dolayı, Threads uygulamasını kalıcı olarak silme işlemleri Instagram ile benzerlik göstermektedir. Threads uygulamasını kalıcı olarak kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Threads uygulamasında da, yine Instagram uygulamasında olduğu gibi uygulama içerisinde hesap silme işlemini gerçekleştirmenize olanak sağlayan bir özellik bulunmuyor. Bu nedenle tarayıcı üzerinden giriş yapacağınız bir link aracılığı ile Threads hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Threads hesabınızı silmek ancak mevcut Insragram hesabınızı kullanmaya devam etmek için tek seçeneğiniz Threads uygulamasını yalnızca telefonunuzdan silmek olacaktır. Aksi halde Instagram hesabınız da silinebilir. Öte yandan Threads hesabınızı kalıcı olarak silmek için aşağıda yer alan linke tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz. Bu noktada uygulayacağınız adımlar, Instagram hesabınızı silmek istediğinizde uygulayacaklarınız ile aynı olacaktır. Ancak iOS kullanıcısıysanız “Ayarlar” bölümünden direkt “Hesap Sil” butonuna tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.

THREADS HESAP SİLME LİNKİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

INSTAGRAM’DA HESAP SİLME

Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmeniz durumunda fotoğraflarınızın yanı sıra kullanıcı adınız, yaptığınız yorumlar ve size ilişkin tüm bilgilerin kalıcı olarak silineceğini unutmayın.

Instagram hesabını kalıcı olarak silmek için, aşağıya ekleyeceğimiz linke tıklayarak ilgili sayfayı açın.

Açılan sayfaya kalıcı olarak kapatmak istediğiniz hesabınıza ait kullanıcı adı ve şifrenizi yazın.

Ardından karşınıza çıkan ‘Hesabını neden silmek istiyorsun?’ sorusunu yanıtlamanız bekleniyor. Bu noktada gerekçeniz her neyse bunu olduğu gibi yazmayı tercih edebileceğiniz gibi, direkt ‘Başka bir şey’ seçeneğini de seçebilirsiniz.

Sonrasında alt kısımda yer alan boş kutucuğa Instagram hesabınızın şifresini yazarak “Hesabı Sil” butonuna tıklayın.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Facebook’ta hesap nasıl silinir?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.