TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKNOFEST İzmir’e nasıl gidilir?

Heyecanla beklenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İstanbul ve Ankara’nın ardından şimdi İzmir’de meraklılarıyla buluşuyor. Peki TEKNOFEST İzmir’e nasıl gidilir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 07:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
TEKNOFEST İzmir’e nasıl gidilir?

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST heyecanı İzmir’e taşındı. Ege’nin incisi İzmir’de son bulacak TEKNOFEST yolculuğunda İzmirliler, bilim, teknoloji ve uzay ile dolu bir program ile doyasıya eğlenecek. 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında sürecek teknoloji serüveninde çeşitli teknoloji yarışmaları, atölyeler, sergiler, konserler, hava gösterileri ve çok daha fazlası İzmirlileri bekliyor. 5 gün sürecek bilim ve eğlence dolu festival, Çiğli Havalimanı’nda gerçekleşecek. Peki TEKNOFEST İzmir’e nasıl gidilir? Sizler için TEKNOFEST İzmir’e en kolay ulaşım rotalarını derledik.

TEKNOFEST İzmir’e ulaşım

TEKNOFEST İzmir’in düzenleneceği Çiğli Havalimanı’na ESHOT veya İZBAN’ı tercih ederek ulaşım sağlayabilirsiniz. İzmir Valiliği’nin yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, TEKNOFEST kapsamında İZBAN ve ESHOT seferleri artırıldı. Buna göre Aliağa – Torbalı yönünde hareket eden İZBAN trenleri, 12 dakika aralıklar ile gerçekleşecek.

Menemen yönünden İZBAN aracılığı ile ulaşım sağlayacak kişiler, Ulukent İstasyonu'nda inerek, 220 numaralı Ulukent - TEKNOFEST Festival Alanı ESHOT ring otobüslerini kullanarak TEKNOFEST alanına ulaşım sağlayabilirler.

Alsancak yönünden İZBAN aracılığı ile ulaşım sağlayacak kişiler ise Egekent İstasyonu'nda inerek, 219 numaralı Egekent - TEKNOFEST Festival Alanı ESHOT ring otobüslerini kullanarak TEKNOFEST alanına ulaşım sağlayabilirler.

Deniz yolu ile ulaşım sağlayacak kişiler, Konak-Bostanlı deniz otobüsü hattını ya da Alsancak-Bostanlı deniz otobüsü hattını kullanabilirler.

Deniz otobüsü kullanarak ulaşım sağlayacak kişiler, Bostanlı İskelesi'nde inerek 218 numaralı Bostanlı İskele - TEKNOFEST festival alanı ESHOT ring otobüslerini kullanarak TEKNOFEST alanına ulaşım sağlayabilirler.

ESHOT ile ulaşım sağlayacak kişiler ise, 218 numaralı Bostanlı İskele -TEKNOFEST festival alanı, 219 numaralı Egekent-TEKNOFEST festival alanı ve 220 numaralı Ulukent - TEKNOFEST festival alanı ring otobüsleri ile TEKNOFEST alanına ulaşım sağlayabilirler. Bu hat numaralarına sahip araçların, festival alanına sürekli olarak seferler düzenleyecekleri bildirildi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir’de yılın son TEKNOFEST heyecanı başlıyor

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.