TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da aksiyon dolu kovalamaca kazayla bitti

Tekirdağ Çorlu’da polisin defalarca kez dur ihtarına uymayan sürücü, yaklaşık 10 kilometrelik kovalamacanın ardından polis otosuna çarptı

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 11:12
Kaynak: İHA
Tekirdağ’da aksiyon dolu kovalamaca kazayla bitti

Tekirdağ Çorlu'da, polisin defalarca dur ihtarına uymayan bir sürücü, yaklaşık 10 kilometrelik bir kovalamacanın ardından polis otosuna çarparak yakalandı. Olayda yaralanma olmazken, araç ve polis otosunda küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Sürücü ve yolcusu gözaltına alındı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü ve aracına toplamda 62 bin 667 lira para cezası kesildi.

Çorlu Hatip Mahallesi'nde yapılan denetimlerde, polis ekipleri tarafından dur ihtarı yapılan Şahin marka araç, durmak yerine hızla kaçmaya başladı. Şahıs, Şeyh Sinan Mahallesi sokaklarına girdikten sonra polis ekipleri tarafından takibe alındı. Yaklaşık 10 kilometre süren kovalamacanın ardından kaçan araç, polis otosuna çarparak durdu. Kazada yaralanma olmazken, araç ve polis otosunda maddi hasar meydana geldi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü H.Ç.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edildi. H.Ç. ve aracına toplamda 62 bin 667 lira para cezası kesildi. Muhabirin sürücüye neden kaçtığını sorması üzerine H.Ç., "Ehliyetim olmadığı için kaçtım" şeklinde cevap verdi. Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından araç çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.