TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tek Bir Elma 14 TL! İşte Gazeteci İsmail Saymaz'ın Paylaşımı

Gazeteci İsmail Saymaz, kilosu 49 TL olan elmanın bir tanesine 14 TL verdiğine dikkat çekerek, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gazeteci İsmail Saymaz’ın paylaşımına kısa sürede yorum yağmuru yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 08:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tek Bir Elma 14 TL! İşte Gazeteci İsmail Saymaz'ın Paylaşımı

Herhangi bir ürünü diğer gün aynı fiyata almanın mümkün olmadığı ülkemizde 1 elma için 14 TL talep edilmesi tüm dikkatleri üzerine çekti. Ülkemizde yaşanan pahalılığın küçük bir göstergesi olan o paylaşım ile ilgili detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Gazeteci İsmail Saymaz’ın paylaşımı olay oldu!

Ülke genelinde yaşanan pahalılık ile birlikte kişisel ihtiyaçlardan, temel ihtiyaçlara kadar fiyat artışı sonucunda market raflarındaki fiyatlar neredeyse her gün değişkenlik göstermekte. Fiyat artışlarının ardı arkası kesilmezken, yeni bir gündem konusu Gazeteci İsmail Saymaz’dan geldi. Saymaz, Rize’de bir marketten alışveriş yaptığı sırasında kilosu 49 TL olan elmanın bir tanesine 14 TL verdiğine dikkat çekerek, bu durumu şahsi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gazeteci İsmail Saymaz tarafından yapılan paylaşım sonrasında Saymaz’ın o paylaşıma kısa sürede yorum yağmuru yağdı.

Bir adet elma 14 olurken, aynı elamanın kilosu 49 TL

Ülke genelinde yaşanan ekonomik krizinin ne kadar büyük olduğu market raflarının sürekli değişmesinden anlamak hiçte zor değil. Market fiyatlarındaki artış vatandaşlar tarafından tepki gösterse de, market etiketleri hiçte sabit kalmadığı aşikar. Gün içerisinde alınan herhangi bir ürünün başka bir gün tekrar almak istenildiğinde yine aynı fiyata almanın mümkün olmadığı ülkemizde, Gazeteci İsmail Saymaz,  oldukça dikkat çekici bir fiyat etiketi paylaşarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından üzerinden, Rize’de bir marketten alışveriş yaptığını ifade ederek, bir tane elmaya 14 lira 21 kuruş verdiğini dikkat çekti.

Herhangi bir ürünü diğer gün aynı fiyata almanın mümkün olmadığı ülkemizde 1 elma için 14 TL talep edilmesi tüm dikkatleri üzerine çekti. Ülke genelinde yaşanan pahalılığın küçük bir göstergesi olan o paylaşım ile ilgili Gazeteci İsmail Saymaz, kendi sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı;

Sayamaz, Rize’de marketten tek bir elma aldığını elmanın kilosunun ise 49 TL olduğunu ve bu durumda da bir tane elmaya 14,21 TL verdiği ile ilgili paylaşımda bulunarak, dikkatleri üzerine çekti.

Gazeteci İsmail Saymaz, Rize’de marketten tek elma aldım, tanesine 14,21 TL verdim. Elmanın kilosu 49 TL” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.