TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım ve gıdanın 100’ü ‘Apelasyon!’

Tarım, gıda ve gastronomi başta olmak üzere birçok alanda üreticinin sesi olan Apelasyon E Dergi 100. sayısını yayınladı. Derginin Genel Yayın Yönetmeni Keykubat, “Hem gençlerin hem de deneyimlilerin en yoğun şekilde okuduğu tarım ve gıda dergisi Apelasyon E-Dergi Parayla değil merakla okunur” dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2022 09:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tarım ve gıdanın 100’ü ‘Apelasyon!’

NURETTİN BAKİ

2014 yılında kurucuları Bilge Keykubat ve Argun Tanrıverdi ile yayın hayatına başlayan ve kuruluşundan bu yana tarımdan gıdaya, hayvancılıktan gastronomiye, yaşamdan turizmekadar pek çok alandaçok değerli çalışmalara imza atan Apelasyon E Dergisi 100. sayısını yayınladı. Özellikle tarım ve gıda sektörünü tarlada, bağda ve bahçede takip edip, sorun ve çözüm önerilerini sayfalarına taşıyan dergi, yayın hayatı boyunca sektörde bilinmeyen, butik üretim yapan küçük üreticilerin de sesi oldu, olmaya devam ediyor.

TAM BİR TARIM SEVDALISI

Yerel üretici temsilcilerinin yanı sıra tarımsal üretimin en büyük kuruluşları, birlikleri, kooperatifleriyle sık sık bir araya gelen Apelasyon E Dergi Genel Yayın Yönetmeni Ziraat Mühendisi Bilge Keykubat, tam bir tarım sevdalısı… Tarım, gıda ve gastronominin olduğu her alanda bulunan Keykubat, kendisini şu şekilde tanımlıyor: “Türk Tarımı gönüllüsü ve sevdalısı olarak tarımın olduğu her yerde olmaya çabalıyorum. ‘Türk Tarımın’ hakkettiği değerini bulması için elimden gelen gayreti göstermeye gayret ediyorum. Dağını, ovasını gezmeye ve enfes ürünlerini bulmaya çalışıyorum. Anadolu’nun enfes yerel ürünlerini keşfetmeye, yöresel lezzetlerini açığa çıkarmaya, onları tatmaya, onları sizlere tanıtmaya, onları marka yapmaya çalışıyorum.Anadolu’nun dağlarında bile hayat var. Ovasından dağına ‘Türk Tarımı’ her yerde ülke ekonomisi için hizmet veriyor. Türk tarım ve gıda sektörü ülkemizin en önemli ekonomik gücüdür.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.