TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım ve hayvancılıkta üretici gelirlerini artıran sistem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de yaptığı balkon konuşmasında tarım ve hayvancılıkta yeni bir sisteme geçileceğinin mesajını verdi

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 12:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tarım ve hayvancılıkta üretici gelirlerini artıran sistem

KEMAL ÖZKURT

Türkiye'de 2. tur seçimlerinde yüzde 52.16'lık oy oranıyla sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte vatandaşlara seslendi.

Konuşmasında, sağlık, eğitim, sanayi ve sığınmacı sorunlarına değinen Erdoğan, tarım ve hayvancılık konusunda da açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE'NİN YÜZYILI

Türkiye'nin Yüzyılı olarak nitelendirilen yeni dönemde, tarım ve hayvancılıkta üretici gelirlerini artıran bir sistemi hayata geçireceklerini söyleyen Erdoğan, "Sanayimizi bilhassa savunma sanayimizin marka değerini artıracağız. Bizi dünya gıda sektörünün en önemli aktörlerinden biri haline getiren tarım ve hayvancılıkta üretici gelirlerini artıran bir sistemi hayata geçireceğiz. Hizmetlerde, turizmde yakaladığımız ivmeyi sürdüreceğiz. Sosyal yardım ve destek sistemimizi milletimizin tek ferdinin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği seviyeye getirene kadar geliştireceğiz. Kısacası önümüzdeki dönemin her anını Türkiye Yüzyılı'na yakışır eser ve hizmetlerle değerlendireceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.