TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tan Taşçı, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne alacak

Son dönemlerin popüler sanatçısı Tan Taşçı, İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir’de konser verecek. İşte konserin günü ve detayları…

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 13:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tan Taşçı, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne alacak

Popüler sanatçı Tan Taşçı, yıl 92’ncisi düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda dinleyicileri ile buluşacak. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri kapsamında gerçekleşecek olan Tan Taşçı konseri, 9 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak. Konser ücreti 13 TL olup, öğrenciler için ise ücret 5 TL’dir.

ÇİM KONSERLERİNDE BAŞKA KİMLER YER ALACAK?

92. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleşecek diğer Çim Konserleri ve tarihleri ise şu şekilde;

1 Eylül’de Simge Sağın, 2 Eylül’de Teoman, 3 Eylül Serdar Ortaç, 4 Eylül Volkan Konak, 5 Eylül Sibel Can, 6 Eylül’de Yüzyüzeyken Konuşuruz ve 7 Eylül’de Funda Arar, 8 Eylül Athena, 10 Eylül’de ise Haluk Levent sahne alacak. Konserler saat 21.00’de başlayacak. Konserlerin ücreti tam bilet alacaklar için 13 TL olup, öğrenciler için ise bilet ücretleri 5 TL olarak belirlendi.

MOGAMBO SAHNESİ’NDE KİMLER SAHNE ALACAK?

Mogambo Geceleri’nde de Fuar boyunca müzik durmayacak. Rubato 1 Eylül, Mirkelam 2 Eylül, Cem Adrian 3 Eylül, Ayta Sözeri 4 Eylül, Emre Altuğ 5 Eylül, Fatih Erkoç 6 Eylül, Yaşar 7 Eylül, Birsen Tezer 8 Eylül ve Hüsnü Arkan 9 Eylül günü Mogambo’da sahne alacak… Konserlerin başlama saati 22.30 olacak. 

ROCK&MORE SAHNESİ’NDE KİMLER VAR?

Kültürpark 3 No’lu Hol önünde 2 Eylül’de başlayacak Rock&More Sahnesi de sırasıyla Gaye Su Akyol, Onur Özdemir, Mary Jane, Eypio, Mavi Gri, Ufuk Beydemir ve Mengene’yi müzikseverlerle buluşturacak. Konserlerin başlama saati 20.00 olacak. Konserlerin ücreti tam bilet alacaklar için 13 TL olup, öğrenciler için ise bilet ücretleri 5 TL olarak belirlendi.

TAN TAŞÇI KİMDİR?

Türk müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Tan Taşçı, Almanya'da doğdu. İlkokul eğitimine Ankara'da başlayan Taşçı, lise eğitimini Rauf Denktaş Lisesi'nde tamamladıktan sonra polifonik korolarda uzun süre şarkı söyledi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosu'na katıldı ve şan dersleri aldı.

Daha sonra, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan bölümünde eğitimine devam eden Tan Taşçı, halk müziği ve sanat müziği korolarında görev aldı. Aynı zamanda sahne dersleri alarak kendini geliştirdi. "Mürüvvetsiz Mürüvvet" adlı Türk filmi gibi yapımlarda da rol aldı.

2005 yılında kendi bestelerinden oluşan "Rica Ederim" adlı ilk albümünü çıkaran Taşçı, bu albümdeki slow parçalarla büyük ilgi gördü. İkinci albümü "Sözümü Tutamadım"ı Erol Köse imzasıyla çıkaran sanatçı, kendi şarkılarının yanı sıra ünlü şarkıcı Sezen Aksu ve Onno Tunç'un eserlerine de yer verdi.

Tan Taşçı, kariyeri boyunca birçok başarılı albüm ve single yayımladı. Kendine özgü yorumuyla Ferdi Tayfur'un "Yıldızlar Da Kayar" gibi şarkıları da yeniden yorumladı. "İşaret" ve "Taş Yürek" gibi albümleriyle dikkat çeken sanatçı, 2012 yılında "İlk" adını taşıyan albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

2013 yılında "Ara Ara" adlı şarkıyı aranjör Yasin Keleş ile birlikte yorumlayan Tan Taşçı, 2014 ve sonraki yıllarda da çeşitli single'lar ve albümlerle müzikseverlerin karşısına çıktı. 2016'da "Sevmek Yetmiyor Bazen" ve 2018'de "Bana Aşktan Söz Etme" albümlerini piyasaya sürdü.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir Enternasyonal Fuarı’nda hangi etkinlikler olacak?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.