TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone, Filenin Sultanları'nın ana sponsporu oldu: Vodafone ile dev anlaşma

Vodafone, Dünyanın en iyi liglerinden olan Sultanlar Ligi’nin isim sponsoru oldu. Aynı zamandan Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımımızın ana sponsoru olarak dev anlaşmaya imza atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 14:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Vodafone, Filenin Sultanları'nın ana sponsporu oldu: Vodafone ile dev anlaşma

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Vodafone arasında dev anlaşmaya imza atıldı. Dünyanın en iyi voleybol liglerinden olan Sultanlar Ligi'nde Vodafone sponsor oldu. Böylelikle 2023-2024 Sultanlar Ligi’nin yeni adı Vodafone Sultanlar Ligi olacak. Türkiye Voleybol Federasyonu ile dünyada kadın voleyboluna, Türkiye’de ise kadın sporuna yönelik en yüksek ve kapsamlı sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone’un desteği 3 yıl devam edecek. Yapılan anlaşmaya göre iki kurum arasında sponsorluğun daha uzun süreli devam edeceği tahmin ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılında tarihi başarılar imza atan Filenin Sultanları, 3 kıtada tek şampiyon olarak ülkemizin büyük gururu olmuştu.

Vodafone; Maraton, futbol ve espor gibi branşların ardından voleybola da destek vermeye başladı. Yatırımlarına ve desteklerine devam eden Vodafone, Kadın Voleybol Milli Takımının ana sponsporu oldu. Buna göre, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve tüm alt yaş grubu (U21, U19, U17) takımlarının kullandığı formaların göğsünde Vodafone logosu bulunacak.

Vodafen ile TVF arasında imzalanan dev anlaşmaya Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Sponsorluktan ve Pazarlamadan Sorumlu YKÜ Kazım Şahin Gürkan, TVF YKÜ Bülend Atalar, TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sezgin Eren, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları ve Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden takımların kaptanları katıldı.

MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ: HER İKİ MARKA DÜNYANIN 1 NUMARASI

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ şu açıklamalarda bulundu: “Dünya devi Vodafone ile işbirliğimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünyanın en önemli yıldızlarının forma giydiği, tüm voleybol dünyasının en iyi ligi olarak kabul edilen, herkesin anbean yakından takip ettiği Sultanlar Ligi, artık ‘Vodafone Sultanlar Ligi’ olarak anılacak. İşbirliğimiz çerçevesinde Vodafone ayrıca dünya bir numarası olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ve alt yaş Kadın Milli Takımlarımızın da ana sponsoru olacak ve Sultanlarımızın göğsünde yer alacak. Filenin Sultanları’nın elde edeceği yepyeni başarılarda akıllara Vodafone’un gelmesini ve markamızla özdeşleşmeyi temenni ediyoruz. Çünkü her iki marka da kendi alanlarında dünya bir numarası. Anlaşmamızın uzun yıllar devam etmesi dileğiyle. Türk voleybolu için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.