TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valencia-Mallorca maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak?

Futbolda İspanya La Liga maçları tüm coşkusuyla devam ediyor. Valencia ile Mallorca, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Peki Valencia-Mallorca maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 11:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Valencia-Mallorca maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak?

Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği Valencia-Mallorca maçına doğru geri sayım başladı. Farklı yaş gruplarından gelen futbol meraklılarının büyük bir ilgiyle takip ettiği mücadelenin ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı ise büyük bir merak konusu.Peki Valencia-Mallorca maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Tüm bu detayları sizler için derledik.

Valencia-Mallorca maçı ne zaman?

Valencia-Mallorca maçı 30 Mart Cumartesi günü saat 20:30'da başlayacak ve maç Valencia'da, Mestalla Stadyumu'nda oynanacak.

Valencia-Mallorca maçı hangi kanalda?

Sporseverlerin heyecanla beklediği Valencia ile Mallorca arasındaki İspanya La Liga maçı için geri sayım başladı. Maç, 30 Mart 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek ve S Sport Plus ile S Sport kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın başlama saati ise 20:30 olarak belirlendi. Heyecan dolu dakikaları kaçırmamak için sporseverler, televizyonlarının başına geçmeye hazırlanabilirler. Özellikle bu iki takım arasındaki mücadelelerin her zaman heyecan dolu geçtiğini unutmamak gerekir. Bu önemli maçın şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda ise ayrıntılı bilgiye henüz ulaşılamamıştır. Ancak, S Sport Plus ve S Sport kanallarının aboneleri için maçın canlı olarak yayınlanacağı kesindir.

İspanya La Liga nedir?

La Liga, bilinen adıyla veya sponsorluk anlaşması gereği La Liga EA Sports, İspanya'nın en üst düzey futbol ligi olarak bilinir.

Genellikle 1. Lig olarak anılan en üst düzey lig için kullanılan terim, aslında tüm ligleri kapsar. En üst seviyedeki iki lig, Primera División (1. Lig) ve Segunda División (2. Lig), profesyonel takımlardan oluşurken, diğer ligler amatördür. Bazı kulüplerin alt liglerdeki takımları da bu liglerde mücadele edebilirler. Örneğin, Sevilla'nın rezerv takımı olan Sevilla Atletico, Segunda División'da yer alır.

Serie A ve Premier League gibi diğer büyük liglere kıyasla La Liga oldukça geç kuruldu. İlk olarak 1929'da düzenlenen ligde, özellikle 1950'lerden sonra önemli değişimler yaşandı ve tam dokuz farklı takım şampiyonluk sevinci yaşadı.

Real Madrid ve Barcelona arasındaki efsanevi rekabetle ünlü La Liga'nın en başarılı takımı, 35 kez şampiyonluk yaşayan Real Madrid'dir. Ayrıca, Real Madrid, Barcelona ve Athletic Bilbao gibi takımlar, La Liga tarihinde hiç küme düşmemiş olmalarıyla da dikkat çekerler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.