TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir karşılaşma için geri sayım başladı! Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos AFC Şampiyonlar Ligi'nde kozlarını paylaşacak. Bu muhteşem mücadele için nefesler tutuldu. Peki Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 10:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AFC Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımlar Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos, ligdeki iddialarını sürdürmek adına kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos mücadelesi, ligdeki sıralama mücadelesini etkileyebilecek önemli bir maç olarak öne çıkıyor. Her iki takımın da sahaya galibiyet için çıkacağı mücadele, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatabilir. Maçın sonucu merakla beklenirken, takımların sahada gösterecekleri performans büyük önem taşıyor. Peki Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos ne zaman, saat kaçta? Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos maçı nerede oynanacak?

Ulsan Hyundai ve Yokohama Marinos, karşı karşıya geleceği AFC Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçı, Ulsan'da, Ulsan Munsu Football Stadyumu'nda oynanacak.

Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos ne zaman?

Ulsan Hyundai ile Yokohama Marinos arasındaki maç, 17 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek. Karşılaşma, saat 13:00'te başlayacak.

Ulsan Hyundai-Yokohama Marinos hangi kanalda yayınlanacak?

Ulsan Hyundai ile Yokohama Marinos arasındaki AFC Şampiyonlar Ligi maçı, Spor Smart, Smart Spor HD kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.