TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Sarıca: Umarım yolun sonu şampiyonluk olur

Pınar Karşıyaka Türk Telekom’u 94-90 yenerek sekiz yıl aradan sonra finale çıktı. Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca maçın ardından açıklamalarda bulundu 

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2023 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ufuk Sarıca: Umarım yolun sonu şampiyonluk olur

HÜSEYİN DEMİR
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi yarı final serisinin dördüncü maçında Pınar Karşıyaka, Türk Telekom’u 94-90 yenerek adını finale yazdırdı. Pınar Karşıyaka'nın antrenörü Ufuk Sarıca maçın ardından açıklamlarda bulundu. 
Maçın ardından Ufuk Sarıca şu açıklamalarda bulundu: “İlk olarak bütün oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Tabii ekibimi de tebrik ediyorum. Gerçekten büyük mücadele verdik. Zor bir rakibimiz vardı ama 1-0 geriye düştükten sonra üç maç arka arkaya kazanarak 3-1’le geçmek kolay değildi. Türk Telekom’u da tebrik etmek istiyorum. İki kere arka arkaya kaybedip bugün maçın sonuna kadar maçın içinde kaldılar. Bu da önemli bir özellik ama günün sonunda kazanan biz olduk. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Sezon başında çok yeni bir ekiple yola çıktık. Açıkçası Anadolu Efes‘in aksine biz bu takımı şampiyonluk için kurmadık ama finale getirdik, yolda büyüdük. Kendi özelliklerimizi geliştirerek bence iyi bir takım olduk. Bugün geldiğimiz noktada oynadığımız oyun beni bir koç olarak gururlandırıyor. Karşıyaka olarak 8 sene sonra finale kalmak ki o sene de sezonu 4. tamamlamıştık. Bu beni ayrıca mutlu ediyor. Umarım yolun sonu hayalimizdeki gibi şampiyonluk olur.”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.