TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Sarıca: "Takımımla gurur duyuyorum"

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde final serisinde mağlup olan Pınar Karşıyaka’da koç Sarıca final serisinin ardından açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2023 09:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ufuk Sarıca: "Takımımla gurur duyuyorum"

HÜSEYİN DEMİR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde final serisinde Anadolu Efes'e 3-0'lık seri ile kaybeden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca maçtan sonra final değerlendirmesi yaparak takımıyla gurur duyduğunu ifade etti.

Ufuk Sarıca maçın ardından şu açıklamalarda bulundu:

“Sezona başladığımız halimizle şu an geldiğimiz nokta harika. Biz bu takımı sene başında Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu için kurmadık, bu bir gerçek. Bunu yapabilmek için altını biraz daha doldurmamız gerekiyor ama oyuncuların gelişimiyle final oynayan bir takım haline geldik. Bence serinin ilk 2 maçında kötü basketbol oynadık, Anadolu Efes çok önemli bir rakip. Larkin gibi bir oyuncuyu Türk statüsünde oynatabiliyorlar. Bugün çok zor şutlar soktular, onları tebrik ederim. Açıkçası son bölümde kazanmak için gücümüz yetmedi.Bence bu maçı alsak seride çok şey değişecekti, kısmet olmadı. Takımımla gurur duyuyorum. Birçok önemli rakibin olduğu bir ligde final oynamak çok değerli, bunun keyfini çıkarmaya çalışacağız. Biz çok güzel bir camiayız, arkamızda basketbolu seven ve basketbolun peşinde olan bir semt var. Herkese verdikleri destek için teşekkür ediyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.