Ufuk Sarıca: İlk maçtan daha iyiydik

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde play-off yarı final serisinde Anadolu Efes’e 82-68'lik skorla kaybeden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 10:41
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Ufuk Sarıca: İlk maçtan daha iyiydik

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde yarı final heyecanı devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanıyor. Pınar Karşıyaka, serinin ikinci maçında Sinan Erdem Spor Salonunda rakibine 82-68'lik skorla kaybederek seride 2-0 geriye düştü. Dev karşılaşmanın ardından Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu.

BASİT HATALAR YAPTIK

Oyuncularının yorgun olduğundan dolayı basit hatalar yaptıklarını söyleyen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca," Bu maçta verdiğimiz hücum ribaundları ve ikinci atış sayıları çok fazlaydı. Kaybetmemizdeki etkenlerden biri bu, diğeri de boyalı alandaki zafiyetimiz oldu. Bugün özellikle uzun oyuncularımızla boyalı alanı koruyamadık. Furkan, çok erken fauller yaptı. Bu konuda kendini geliştirmeli ama sonuçta bugün kazanmaya önceki maçtan daha yakındık. Oyunun kontrolü anlamında ilk maçtan daha iyiydik. Anadolu Efes gibi bir takımı defalarca geriden gelip yakaladık. Bu önemli bir şey ama maalesef her yakaladığımızda da hatalar yaptık. Anadolu Efes sürekli aynı kalitede oyuncu değiştirebiliyor. Biz daha sınırlı bir kadroyla mücadele ediyoruz. Hatalarda yorgunluğun da etkisi var. Yorgunluk başlayınca da oyuncularımızın özverili oyununa rağmen basit hatalar ortaya çıkıyor. Sonuç olarak mücadelemiz iyiydi. Şimdi İzmir'de seriyi 2-1'e getirmek en büyük hedefimiz olacak" diye konuştu.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.