TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan dorukta! Aston Villa - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Aston Villa - Olympiakos maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nin nefes kesen yarı final serüveninde, İngiltere'nin gururu Aston Villa, ev sahibi avantajını kullanarak Yunan devi Olympiakos'u ağırlıyor. Olympiakos ile Aston Villa unutulmaz bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu kritik yarı final çatışması, heyecan dolu dakikaların yaşanacağı bir randevuya ev sahipliği yapacak. Aston Villa - Olympiakos maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu.  Peki, Aston Villa - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Aston Villa - Olympiakos maçı hangi kanalda? İşte, futbolseverlerin merakla beklediği detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 10:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
UEFA Konferans Ligi'nde heyecan dorukta! Aston Villa - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Aston Villa - Olympiakos maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nin nefes kesen yarı final serüveninde, İngiltere'nin holdem ekibi Aston Villa, kendi sahasında avantajlı bir pozisyon elde edebilmek için Yunanistan'ın devi Olympiakos'u ağırlıyor. İki güçlü takım, unutulmaz bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu kritik yarı final çatışması, heyecan dolu anların yaşanacağı bir randevuya ev sahipliği yapacak. Aston Villa - Olympiakos maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belirlendi. Peki, Aston Villa - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Aston Villa - Olympiakos maçı hangi kanalda? Futbolseverlerin heyecanla beklediği tüm detaylar…

futbol

ASTON VİLLA - OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN?

Aston Villa - Olympiakos karşılaşması, 2 Mayıs Perşembe günü saat 22:00'da başlayacak.

ASTON VİLLA - OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Aston Villa - Olympiakos arasındaki çekişmeyi canlı olarak izlemek isteyenler için karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak ekranlara gelecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.