TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final heyecanı: Marsilya - Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta? Marsilya - Atalanta maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nin nefesleri kesen yarı final heyecanı, Marsilya ile Atalanta'nın çekişmeli mücadelesiyle doruk noktasına ulaşıyor. Marsilya, çeyrek finalde favoriler arasında gösterilen Benfica'yı devirerek adını yarı finale yazdırdı ve şimdi taraftarının önünde avantaj arıyor. Diğer tarafta ise Liverpool'u mağlup ederek adını son dört takım arasına yazdıran Atalanta, finale odaklanmış durumda. Peki, Marsilya - Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta? Marsilya - Atalanta maçı hangi kanalda? İşte, heyecan dolu mücadelenin ekranlara geleceği detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 09:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final heyecanı: Marsilya - Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta? Marsilya - Atalanta maçı hangi kanalda?

Avrupa futbolunun heyecan dolu sahnesinde, kulüplerin kıyasıya rekabetine sahne olan UEFA Avrupa Ligi, Marsilya ve Atalanta'nın karşı karşıya geleceği müthiş bir yarı final ile sürüyor. İtalyan devi Atalanta başarısıyla kupanın favorilerine kafa tuttu. Diğer tarafta ise Marsilya, en büyük kozu Aubameyang ile sahada boy gösteriyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Marsilya - Atalanta mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati ise merak konusu. Marsilya - Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta? Marsilya - Atalanta maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

marsilya

MARSİLYA - ATALANTA MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi'nin nefes kesen yarı final heyecanı, rövanş usulüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Marsilya ile Atalanta arasındaki bu kritik mücadele, ilk olarak Velodrome Stadı'nda gerçekleşecek ve 2 Mayıs Perşembe günü saat 22:00'da başlayacak.

MARSİLYA - ATALANTA MAÇI HANGİ KANALDA?

Marsilya ile Atalanta arasındaki çekişmeyi canlı olarak izlemek isteyenler için Exxen platformu üzerinden yayınlanacak. Avrupa futbolunun en heyecanlı anları, bu kıyasıya rekabetle dolu maçlarda izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.