TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor'da galibiyet sevinci

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor sahasında Pendikspor'u mağlup etti

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 16:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Trabzonspor'da galibiyet sevinci

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor sahasında Pendikspor'u 2-1 mağlup etti.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

88.dakikada Emre Taşdemir'in sol taraftan ceza sahası içine gönderdiği topla kale önünde buluşan Görkem Bitin'in vuruşunda meşin yuvarlak Uğurcan Çakır'dan döndü. Sonrasında savunma topu kornere çıkardı.

89. dakikada Kappel'in ceza sahası içine ortasında Görkem Bitin'in kafa vuruşunda top yandan auta gitti.

Canpolat meşin yuvarlağı çeldi.

Hakemler: Bahattin Şimşek, Kemal Yılmaz, Gökhan Barcın

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın (Larsen dk. 75), Baniya, Benkovic (Denswill dk. 68), Eren Elmalı, Mendy, Bakasetas, Visca (Abdulkadir Ömür dk. 63), Bardhi (Berat Özdemir dk. 75), Trezeguet (Fountas dk. 68), Onuachu

Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Umut Bozok, Umut Güneş, Tekliç, Enis Destan

Teknik Direktör: Nenad Bjelica

Pendikspor: Erdem Canpolat, Serkan Asan (Gökçen Kaya dk. 78), Murat Akça, Berkay Sülüngöz, Segueira, Vukovic, Midtsjo,Lusamba (Ercan Yardımcı dk. 78), Halil Akbunar (Emre Taşdemir dk. 87), Endri Çekici (Kappel dk. 78), Thuram (Görkem Bitin dk. 83)

Yedekler: Burak Öğür, Murat Akşit, Erdem Özgenç, İbrahim Akdağ, Alparslan Öztürk,

Goller: Onuachu (dk. 2), Bakasetas (dk. 20) (Trabzonspor), Endri Çekiçi (dk. 37) (Pendikspor)

Kırmızı Kart: Mendy (dk. 72) (Trabzonspor)

Sarı kart: Endri Çekiçi (Pendikspor)

Ertuğrul Doğan: Herkes ayağını denk alacak

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında bordo-mavililerin 2-1 kazandığı maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.

Doğan, "Ben bu şekilde konuşmak isteyen biri değilim. Ama sahada yaşanan terbiyesizliğin bir sonunun gelmesi lazım. Burası Dingo'nun ahırı değil. Hakemler de federasyon da  kimsenin kimseyi bu kadar tahrik etmeye hakkı yok. Kimse terbiyesizlik yapmayacak. Mendy’nin pozisyonunda hakemin neyi gördüğünü merak ediyorum. Çıkıp neyi gördüğünü açıklayacak. VAR’daki arkadaşa soruyorum. Akşam eve gittiğinizde nasıl rahat ediyorsunuz. Bu sadece bu hafta olmadı. Trabzonspor camiası ile kimse böyle oynayamaz. Herkes ayağını denk alacak çok net söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Osman Özköylü: Oyun olarak kazandık ama skor olarak kaybettik

Trendyol Süper Lig'nin 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Pendikspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü, oyundan son derece memnun olduğunu belirterek, "Trabzonspor'a karşı oynamak kolay değil. Hepimiz çok güçlü durduk sahada. Skor 2-0 olmasına rağmen oyunu doğru oynadık. İlk yarı duran toplar hariç Trabzonspor'un pozisyonu yoktu. Her anlamda oyunsal olarak Trabzonspor'a karşı üstün olmamıza rağmen maalesef skor olarak kaybettik. Pendikspor ligin yeni takımı ve biz biraz burada ezikleri oynuyoruz. Geçen haftada hakem aynısını yaptı, penaltımızı vermedi. Bu haftada bir temas var ama verilmedi. Oyuncularımla bugün gurur duydum. Kısa bir süre bizimle olan oyuncularla bugün oyunu çok doğru oynadık. Trabzonspor'dan çok çok daha iyi oyun oynadık. Biz oyun olarak kazandık skor olarak kaybettik. Oyundan çok mutluyum. Doğru oynamaya devam edeceğiz" dedi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Trabzonspor’da yeni tüzük kabul edildi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.