TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor'da forma giyen Filip Benkovic kimdir? Filip Benkovic ne kadar maaş alıyor?

Trabzonspor, Filip Benkovic ile anlaşma sağlamıştı. Futbolseverlerin merakla beklediği yeni transferin kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu ve maaşı gündemde. Peki Filip Benkovic kimdir ve Filip Benkovic ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 16:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
Trabzonspor'da forma giyen Filip Benkovic kimdir? Filip Benkovic ne kadar maaş alıyor?

Trabzonspor, heyecanla beklenen yeni transferiyle Filip Benkovic ile anlaşma sağladı. Peki, Filip Benkovic kimdir? Filip Benkovic, Hırvat futbolcu olup, 1997 doğumlu genç bir yetenek. Savunmanın önemli isimlerinden biri olarak tanınan Benkovic, güçlü performansıyla dikkat çekiyor. Trabzonspor'un kadrosuna kattığı bu yetenekli stoper, merakla beklenen isimler arasındaydı. Peki, maaşı ne kadar? Filip Benkovic'in maaşı da futbolseverlerin merak ettiği konular arasında. Detaylar haberimizde…

Filip Benkovic kimdir?

Filip Benkovic, 13 Temmuz 1997'de Zagreb'de doğmuş bir Hırvat milli futbolcudur. Şu anda Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giymektedir.

Filip Benkovic, futbol kariyerine doğduğu şehrin takımı olan Dinamo Zagreb'de başladı. Burada gösterdiği başarılı performanslarla dikkatleri üzerine çekti ve Ağustos 2018'de 14.5 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'ye transfer oldu.

Leicester City, Hırvat oyuncuyu sırasıyla Celtic, Bristol City, Cardiff ve OH Leuven gibi takımlara kiraladı.

Ocak 2022'de Benkovic, Leicester City'den bedelsiz olarak Udinese'ye transfer oldu ve son olarak Almanya'nın Braunschweig takımına kiralık olarak gönderildi. Braunschweig'deki kiralık sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki stoper, Udinese'ye geri döndü.

Benkovic'in Udinese ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hırvatistan Milli Takımı'nda çeşitli alt yaş kategorilerinde forma giyen Benkovic, A Milli Takım düzeyinde de 1 kez görev aldı.

Oyuncunun kariyerindeki en yüksek transfer değeri 11 milyon Euro olarak kayıtlara geçerken, şu anda değeri 2 milyon 200 bin Euro olarak gösteriliyor.

Filip Benkovic ne kadar maaş alıyor?

Filip Benkovic ile 2023-24 futbol sezonu için kiralama anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmaya göre, Benkovic'e 1.100.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.