TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tolunay Kafkas kimdir? Tolunay Kafkas ne kadar maaş alıyor?

Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın hayatı ve teknik direktör kariyeri merak konusu oldu. Sizler için kendisine dair merak edilen tüm detayları derledik. Peki Tolunay Kafkas kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte tüm merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 16:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tolunay Kafkas kimdir? Tolunay Kafkas ne kadar maaş alıyor?

Ankara'nın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Tolunay Kafkas, Türk futbolunda iz bırakan bir kariyere sahiptir. Hem futbolculuk hem de teknik direktörlük alanında başarılar elde etmiş olan Kafkas'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Detayları ile ele aldık. Peki Tolunay Kafkas kimdir? Tolunay Kafkas maaşı ne kadar? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Tolunay Kafkas kimdir?

Ankara'da 21 Mart 1968'de doğan Hakkı Tolunay Kafkas, Türk futbolunun önemli isimlerinden biridir. Hem futbolcu olarak hem de teknik direktör olarak başarılı bir kariyere sahiptir.

Kafkas, Türkiye'deki futbol yaşamına PTT, Keçiörengücü, Diyarbakırspor, Erzurumspor, Konyaspor, Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor ve Denizlispor gibi takımlarda forma giyerek başlamıştır. Ancak kariyerinin en parlak dönemlerini Trabzonspor'da geçirmiştir.

2002 yılında Avusturya'ya transfer olan Kafkas, burada ASKÖ Pasching, LASK Linz ve Admira Wacker gibi takımlarda oynamıştır. Futbol kariyerini 2005 yılında sonlandırmıştır. Tolunay Kafkas, Türkiye Milli Futbol Takımı formasını 35 maçta giymiş ve genellikle orta saha mevkiinde görev yapmıştır.

2007-2008 sezonunun başında Kayserispor'un teknik direktörlüğüne atanmış olan Tolunay Kafkas, takımıyla etkileyici bir performans sergileyerek 2007-08 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanmıştır. Aynı sezonda Kayserispor, ligi 55 puanla 5. sırada tamamlayarak bir kulüp rekoru kırmış ve UEFA Kupası'na katılma hakkı elde etmiştir.

Türkiye Kupasını kazanmanın yanı sıra, Kayserispor, Türkiye Süper Kupası'nda oynama hakkı elde etmiş ve bu kupada Galatasaray'a 2-1 mağlup olmuştur. 2009-2010 sezonunun sonunda Kayserispor ile yolları ayrılan Kafkas, daha sonra Gaziantepspor'un başına geçmiştir. Gaziantepspor'u çalıştırdığı dönemde, 2010-2011 sezonunu 4. sırada tamamlamıştır.

Ancak, 2011-2012 sezonunun başlarında Gaziantepspor'da üst üste aldığı üç mağlubiyetin ardından istifasını açıklamıştır. İstifası kabul edilmemiş ve görevine devam etmiştir. Ancak, ligin 4. haftasında Mersin İdman Yurdu'na karşı aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından tekrar istifa etmiş ve bu kez istifası kabul edilmiştir.

26 Ekim 2011 tarihinde, TFF Gelişim Direktörlüğü'ne atanmıştır. Daha sonra, 27 Ocak 2013 tarihinde Trabzonspor'un teknik direktörlüğüne getirilmiştir. Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra, 8 Temmuz 2013 tarihinde Kardemir Karabükspor'un teknik direktörlüğüne getirilmiş ve takımıyla Avrupa Kupalarına katılma başarısı göstermiştir. Ancak, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda elenmiştir.

Karabükspor'daki ikinci sezonunda kötü bir başlangıç yapmış ve 25 Ocak 2015 tarihinde istifa etmiştir. Ancak, istifası kabul edilmemiş ve daha sonra karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılmıştır. 7 Temmuz 2015 tarihinde Kayserispor ile 2 yıllık bir sözleşme imzalamış, ancak beklenen başarıyı elde edememiş ve Mart 2016'da görevinden ayrılmıştır. 2016/17 sezonunda ise Akhisar Belediyespor'un teknik direktörlüğüne atanmış ancak sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Tolunay Kafkas ne kadar maaş alıyor?

Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın ne kadar maaş aldığı merak ediliyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın maaş bilgisi bulunmamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.