TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY Euroleague'de heyecan dorukta: Barcelona - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Barcelona – Olympiakos maçı hangi kanalda?

Avrupa'nın basketbol arenası, THY Euroleague'in çeyrek final heyecanıyla çalkalanıyor! Bu kez sahne, Barcelona ile Olympiakos arasındaki çarpıcı karşılaşmaya hazırlanıyor. Basketbol tutkunları, bu önemli mücadeleyi canlı izlemek için heyecanla beklerken, maçın yayın saati, hangi kanallarda yayınlanacağı ve şifresiz izlenebilirlik gibi detaylar da merak konusu haline geldi. Barcelona – Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Barcelona - Olympiakos maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 11:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
THY Euroleague'de heyecan dorukta: Barcelona - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Barcelona – Olympiakos maçı hangi kanalda?

Avrupa'nın basketbol arenası, THY Euroleague'in çeyrek final heyecanıyla coşuyor! Bu kez sahne, Barcelona ile Olympiakos arasındaki çarpıcı karşılaşmaya hazırlanıyor. Basketbol tutkunları, bu önemli mücadeleyi canlı izlemek için heyecanla beklerken, maçın yayın saati, hangi kanallarda yayınlanacağı ve şifresiz izlenebilirlik gibi detaylar da merak konusu haline geldi. Maçın heyecanını yaşamak isteyen spor severler, bu önemli karşılaşmayı kaçırmamak için planlarını şimdiden yapmaya başlamış durumda. Barcelona – Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Barcelona - Olympiakos maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

THY Avrupa Ligi'nin çeyrek final serisi ilk maçında, Olympiakos'un İspanyol rakibi Barcelona'yı 77-75 yenerek seride 1-0 öne geçti. Barcelona'nın ev sahipliğinde gerçekleşen karşılaşmada ilk çeyreği 19-18 geride tamamlayan Olympiakos, devre arasına da 44-35'lik skorla geri düşmüştü. Ancak, son çeyreğe 61-54 önde giren Yunan ekibi, maçı da 77-75 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Bu zaferle birlikte play-off serisinde üstünlüğü ele geçiren Olympiakos, Dörtlü Final için önemli bir adım atmış oldu.

basketbol

BARCELONA - OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN?

26 Nisan 2024 Cuma günü gerçekleşecek olan Barcelona - Olympiakos maçı, basketbolseverlerin heyecanla beklediği bir randevu olacak. Maçın başlama saati 20:00 olarak belirlendi.

BARCELONA - OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Sporseverler, THY Euroleague'in bu çeyrek final müsabakasını kaçırmamak için heyecanla bekliyor. S Sport Plus ve S Sport 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak olan bu kritik mücadele, basketbolseverleri ekran başına kilitlemeye aday. Gününüzü planlayın ve bu nefes kesen mücadeleyi izleyerek basketbolun keyfini çıkarın!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.