TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teknik Direktör Stanimir Stoilov: “Hedefim Süper Lig’e çıkmaktı”

Göztepe'nin Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Gençlerbirliği'ni yenmelerinin ardından şu sözleri paylaştı: "Çok mutluyum çünkü buraya tek bir amacımız ve hedefimiz vardı, o da Süper Lig'e çıkmaktı. Bu büyük kulüp, taraftarlarıyla, tesisleriyle ve organizasyonuyla Süper Lig'de olmayı kesinlikle hak ediyor."

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 20:33
Kaynak: İHA
Teknik Direktör Stanimir Stoilov: “Hedefim Süper Lig’e çıkmaktı”

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında evinde Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Süper Lig'e çıkmak için buraya geldim ve bu hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Göztepe, büyük bir kulüp ve taraftarlarıyla, tesisleriyle ve organizasyonuyla Süper Lig'de olmayı kesinlikle hak ediyor. Göztepe, Türkiye'deki futbol sahnesine keyif veren Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerden biri. Takımımızda çok yetenekli oyuncular var ve hepsi çok çalıştı. İsmail ve Atınç gibi harika kaptanlarımız var, karakterleriyle takıma büyük liderlik ediyorlar. Özellikle Atınç, sahada olmasa bile takımı desteklemek adına inanılmaz bir profesyonel. Kişisel başarılar yerine kulübün başarısı için çabaladılar. Taraftarlarımızı tebrik etmek ve onlara teşekkür etmek istiyorum, her zaman yanımızda oldular" şeklinde konuştu.

Göztepe'nin ve İzmir'in Süper Lig'de olmayı hak ettiğini vurgulayan Stoilov, "Taraftarımızın gelecek sezon da Süper Lig'de bizi desteklemesini bekliyorum. Süper Lig'de, taraftarlarımız için en iyi performansımızı sergileyeceğiz. Kulüp çalışanlarına ve emek veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Herkes büyük bir çaba harcadı. Ayrıca, özellikle Rasmus Ankersen, Ivan Mance ve Mehmet Sepil'e teşekkür etmek istiyorum. Onlar bana her zaman güven verdiler. Bu büyük kulübün Süper Lig'de olmasını istiyordum ve bunu başardığımız için çok mutluyum" dedi. Stoilov, "Kariyerim boyunca birçok kupa kazandım, Şampiyonlar Ligi tecrübelerim oldu ve finaller gördüm. Göztepe'ye geldiğimizde, daha agresif, daha baskın bir oyun tarzı oluşturmayı hedefledik. Bu kadar tutkulu bir taraftar grubu olan bir takımın agresif ve baskın oynaması gerektiğine inanıyorum. Taraftarlar sadece taktiksel bir futbol izlemek istemiyor, aynı zamanda tutku dolu bir takım görmek istiyorlar. Biz de onlara bunu sunduk ve başarılı olduk" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.