TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig’de nefesler tutuldu! Galatasaray, şampiyonluk yolunda Adana Demirspor'un karşısında: Adana Demirspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 34. haftasında nefesler tutuluyor! Lider Galatasaray, zorlu deplasmanda Adana Demirspor'un misafiri olacak. Haftanın açılış mücadelesi heyecan dolu dakikalara sahne olacak. Peki, Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor - Galatasaray maçı hangi kanalda izlenebilecek? Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği mücadele büyük heyecana sahne olacak mücadeleyi kaçırmayın!

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
Süper Lig’de nefesler tutuldu! Galatasaray, şampiyonluk yolunda Adana Demirspor'un karşısında: Adana Demirspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, şampiyonluk yolunda Adana Demirspor'un karşısına çıkıyor. Süper Lig'in heyecan dolu atmosferinde lider Galatasaray, derbi haftasında gözlerin üzerinde olduğu bir mücadeleye çıkıyor. Fenerbahçe'yi geride bırakarak puan farkını 4'e çıkaran sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor karşısında galibiyet arayacak. Adana Demirspor'un son maç performanslarına bakıldığında ise takımın ne kadar sıkı bir rakip olduğu ortaya çıkıyor. Emre Akbaba, Mario Balotelli, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı gibi önemli isimlerin sahada olacağı maç öncesinde taraftarlar, büyük bir heyecanla bekliyor. Özellikle geçtiğimiz haftalarda Adana Demirspor'un ortaya koyduğu performanslar, Galatasaray'ı zorlayabileceklerinin işaretini veriyor. Galatasaray cephesinde ise İtalyan golcü İcardi'nin performansı merak konusu. Gol krallığı yarışında zirveyi paylaşan Dzeko ile birlikte sahne alacak olan İcardi, takımını galibiyete taşıyacak isimlerden biri olabilir. Peki, futbol tutkunlarının merakla beklediği Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor - Galatasaray maçı hangi kanalda izlenebilecek? Heyecan dolu mücadele büyük bir heyecanla beklenen karşılaşmayı kaçırmayın!

futbol

ADANA DEMİRSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in heyecan dolu atmosferinde haftanın açılış mücadelesi nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Adana Demirspor ile Galatasaray, kritik bir karşılaşmada karşı karşıya gelecek. Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir randevu olacak. 26 Nisan Cuma günü saat 20:00'da başlayacak olan müsabaka, ligdeki zirve mücadelesi açısından büyük önem taşıyor.

ADANA DEMİRSPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Takımların taraftarları ve futbolseverler, Adana Demirspor - Galatasaray karşılaşmasını canlı olarak izlemek için heyecanla bekliyor. Maçın canlı yayını beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek. Süper Lig'in bu heyecan dolu mücadelesini kaçırmamak için hazır olun!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.