TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig'de 23’üncü hafta heyecanı devam ediyor

Trendyol Süper Lig’de 23’üncü hafta bugün oynanacak 4 maçla devam edecek. Bugün oynanacak maçlarda gözler Sivasspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Ankaragücü karşılaşmalarında olacak

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 11:35
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Süper Lig'de 23’üncü hafta heyecanı devam ediyor

Trendyol Süper Lig’in 23’üncü haftasında heyecan bugün oynanacak maçlarla devam ediyor. 23’üncü haftanın açılışı dün oynanan 2 maçla yapıldı. Hatayspor, Adana Demirspor deplasmanında tek golle kazanırken Alanyaspor da sahasında Pendikspor’la 1-1 berabere kaldı. Bugün ise 4 maç oynanacak. Konyaspor’un Başakşehir’i konuk edeceği maç 13.30’da, Karagümrük-Rizespor maçı ile Sivasspor-Beşiktaş karşılaşmaları saat 16.00’da başlayacak. Gözler Sivas’ta olacak. Ligde son zamanlarda aldığı kötü sonuçlar ve gösterdiği performansla taraftarın tepkisini çeken Beşiktaş, Sivas deplasmanında 3 puana ulaşmak istiyor. Bugünün son maçı da saat 19.00’da Fenerbahçe-Ankaragücü arasında oynanacak.

HAFTA YARIN 4 MAÇLA KAPANACAK

Trendyol Süper Lig’in 23’üncü haftası pazar günü oynanacak 4 maçla sona erecek. Saat 17.00’de başlayacak iki maçta İstanbulspor, Samsunspor’u ağırlarken Antalyaspor da Kayserispor’a konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak maçlarda ise Galatasaray kendi evinde Gaziantep FK ile, Trabzonspor da Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.