TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sporfest için geri sayım başladı 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Dünya ve Türkiye Atletizm Federasyonları işbirliğiyle düzenlenecek olan Sporfest Kültürpark’ta gerçekleşecek

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 12:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sporfest için geri sayım başladı 

HÜSEYİN DEMİR

Maraton İzmir öncesinde yapılacak Sporfest İzmir için geri sayım başladı. Sporfest İzmir ile ziyaretçilere 18 farklı spor branşını deneyimleme fırsatı sunulacak.

29 Nisan’da başlıyor 

fotograf_21431_8529
Sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve sponsorların yer alacağı organizasyon turnuvalar, söyleşiler ve konserlerle renklenecek. Mini voleybol, 3x3 basketbol, hentbol akademi, futbol, eskrim, kano, puddle, okçuluk, judo, bisiklet, badminton, atletizm, yetenek ölçümü, dağcılık, yelken, yoga ve izcilik fırsatları sunulacak. 29 Nisan Cumartesi günü Evrencan Gündüz, 30 Nisan Pazar günü Odak Band konseri ve DJ Ege Güner ile müziğin ritmi yakalanacak. Sporfest İzmir'i 2023 yılında 10 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Geçen yıl şenlik havasında geçti 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl düzenlediği sporfest etkinliği festival havasında geçmişti. “Sporfest İzmir” etkinliği çerçevesinde birçok spor branşının tanıtımı ve etkinlikleri gerçekleşti. Hemen hemen her spor branşını deneyimlemek isteyenler için önemli bir fırsat oldu. Sporfest İzmir’in söyleşi ve mini konserlerle tempolu ve dinamik olmasına ayrı bir ilgi gösterildi. 
fotograf_21431_1933

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.