TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor kulüplerinden Alperen Şengün'e destek

NBA'de ülkemizi temsil eden Alperen Şengün'ün All Star seçilmesi için spor kulüplerinden destek yağıyor. Basketbol kulüpleri resmi sosyal medya hesaplarından Alperen Şengün'e destek çağrısında bulundu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 13:51
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Spor kulüplerinden Alperen Şengün'e destek

NBA'de Houston Rockets formasıyla ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden milli basketbolcumuz Alperen Şengün, All Star yolunda ilerliyor. 18 Şubat'ta oynanacak olan 2023-2024 All Star maçı için Şengün'e spor kulüplerinden destek geldi. Destek çağrısında bulunan basketbol kulüpleri oylama için taraftarlarına çağrıda bulundu. Anadolu Efes, Darüşşafaka, Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Tofaş takımları ile birlikte birçok takım sosyal medyada Alperen Şengün paylaşımında bulundu. Türkiye'nin basketbolda lokomotif kulüpleri resmi sosyal medya hesaplarından destek veriyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarından ve sanatçılardan sosyal medya üzerinden önemli destek geldi.

alperen şengün

ALPEREN ŞENGÜN'E DESTEK

Türkiye'deki basketbol severler milli basketbolcumuza destek için NBA'nin sitesinden oy kullanıyor. NBA’nin internet sitesinden yapılan oylama, 20 Ocak'a kadar devam edecek. Üstün performansı ile göz kamaştıran Alperen Şengün, Yıldızlar Karmasına katılırsa Mehmet Okur'dan sonra All Star seçilen ikinci Türk olacak. All Star oylamaları devam ediyor. Alperen Şengün en son oynadığı Minnesota Timberwolves maçında 33 dakika süre aldı. Milli gururumuz maçı 19 sayı, 5 ribaund, 1 asist ve 2 top kaybı ile mücadele etti.

NASIL OY VEREBİLİRSİNİZ?

Houston Rockets'ın başarılı oyuncusu skorer oyunu ve pasör özelliğiyle son dönemlerde kendisini çok geliştirdi. İğne deliğinden attığı paslar ve poster smaçları jeneriklerde yer alıyor. Houston Rockets'ın yeni antrenörü Udoka Ime ile milli basketbolcumuzun özgürlük alanı genişledi. Yeni antrenör oyuncularına 1-1 hücum etmelerini ve izolasyon hücumlardan skor üretmelerini istiyor.

Basketbol severler Alperen Şengün'e oy verebilmek için vote.nba.com adresi üzerinden `Start Voting Now` seçeneğine tıklaması gerekiyor. Daha sonra Batı Konferansında yer alan Alperen Şengün için `West` kadrosuna girerek tıklıyor. Arama butonuna Alperen Şengün yazarak tüm milli basketbolcumuzun yıldızlar karmasına seçilmesi için oy kullanabilir.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.