TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sidrex’in Marka Elçisi Bengisu Avcı: Algıları kırmak için yüzüyorum

Sidrex’in lansmanında konuşan Ultra Maraton Yüzücüsü Bengisu Avcı, “Algıları kırarak Türk bayrağını dalgalandırmak için yüzüyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 14:42
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Sidrex’in Marka Elçisi Bengisu Avcı: Algıları kırmak için yüzüyorum

Ege Üniversitesi Teknokent'te kurulan Nproc'un gıda takviyesi markası Sidrex'in lansmanı İzmir Marriot Hotel'de gercekleşti. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Cebelitarık Boğazı’nı, 2024 yılında ise Cook Boğazı’nı yüzen Ultra Maraton Yüzücüsü Bengisu Avcı ile Sidrex işbirliğinin lasmanı düzenlendi. Sidrex, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Okyanus Yedilisi'nde dört boğazı yüzerek geçen ilk ve tek Türk kadını, ultramaraton yüzücüsü Sidrex’in “Marka Elçisi” Bengisu Avcı, kırdığı rekorların üstüne yeni derecelere imza atacağını, başarıların devam edeceğini vurguladı. Lansmana; Sidrex’in yöneticileri ulusal ve yerel basın mensupları, diyetisyenler, sağlık uzmanları, antrenörler ve sporcular katılım gösterdi.

HİÇBİR ZAMAN YALNIZ YÜZMEYECEKSİN!

Sidrex’in her zaman milli yüzücü Bengisu Avcı’nın yanında olduğunu, bu birlikteliğin güzel bir şekilde ilerlediğini belirten moderatör Büşra Eroğlu,” Bugün bizim için çok özel bir gün… Değerli diyetisyenlerimiz, medya ve misafirlerin katılımıyla burada olmaktan çok büyük heyecan duyuyoruz. Markamızla ilgili sizlere hikâye ve bilgiler aktaracağım. Milli yüzücümüz Bengisu Avcıyla çok güzel bir yolculuğa çıktık. Cook boğazını geçmeden önce benimle birlikte yüzebilecek var mı? diye seslenmişti. Sidrex olarak artık hiçbir zaman yalnız yüzmeyeceksin! Sidrex her zaman yanında diyerek çok güzel bir birlikteliğe adım attık. Bitkilerin doğal dönüşüm hikayesinde Sidrex, sağlık ve spor alanında bilimsel ve doğallığı ile sporcuları her zaman destekliyor” şeklinde konuştu.

YETERLİ VE DÜZENLİ BESLENMİYORUZ

Yetersiz ve düzensiz beslendiğimiz için gıda ve beslenme takviyelerinin önemine değinen Prof.Dr.Hüseyin Can, “ Beslenme ve gıda takviyelerini desteklememizin altında yatan nedenlerden biri sanayi, bilgi ve teknoloji alanındaki değişimlerdir. Bu değişimlerin yanı sıra topraksız tarımın ortaya çıkması gibi meselelerin insan sağlığı üzerindeki etkilerini ciddi anlamda görüyoruz. Biz ne kadar sağlıklıyız? Sorusunu sorduğumuzda Dünya Sağlık Örgütü, bir kişiye sağlıklı diyebilmek için birey; psikolojik, fizyolojik ve spiritüel anlamda tam bir iyilik içinde olabilirsek ancak o zaman sağlıklı oluyoruz. Beslenmenin yanında psikolojik süreci ve diğer süreçleri birlikte yönetebilmek önemlidir. Kronik hastalıkların ve diğer hastalıkların ortaya çıkmasında yetersiz ve düzensiz beslenme, hareketsiz yaşamın olduğunu görüyoruz. Beslenmenin önemi yaş aldıkça fark ediliyor… Yaşlanma ile kas kaybı yaşıyoruz. Ülkemizde B 12 vitaminin eksikliğinin olduğuna dair tespitler var. Biz doyuyoruz ama yeterli beslenmiyoruz” diye konuştu.

ALGILARI KIRMAK İÇİN YÜZÜYORUM

Kırdığı rekorlarla ülkemize büyük gurur ve sevinç yaşatan ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, “Cebelitarık boğazını rekor bir süre ile geçtim. Daha sonra 48 km uzunluğundaki Manhattan parkurunda izlediğimiz New York’u yüzerek geçtim. Daha birçok rekoru kırarak uluslararası başarılara imza attım. Buradan beni destekleyen ve her zaman yanımda olan aileme, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Başardık ve daha büyük rekorları da kırarak başarmaya devam edeceğim… Cook Boğazını yüzen ilk Türk oldum. Türklerin daha önceden denemediği ve başaramadığı parkurlarda yüzeceğim. Algıları kırarak Türk bayrağını dalgalandırmak için yüzüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.