TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarayın Sultanları EuroCup finaline hazır

Galatasaray Çağdaş Faktoring, Kadınlar EuroCup finalinin ilk maçında 5 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Fransa'nın LDLC ASVEL takımıyla karşılaşacak

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2023 11:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sarayın Sultanları EuroCup finaline hazır

SEYİN DEMİR

Lyon kentindeki Astroballe Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele, TSİ 21.00'de başlayacak. İkinci maç ise 12 Nisan Çarşamba günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Sarı kırmızılılar galibiyet peşinde

Sarayın Sultanları, Avrupa Kupası'nda normal sezonda yer aldığı grubunu 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamlamıştı. Sarı kırmızılılar daha sonra play-off turunda Macaristan'ın UNI Györ, son 16 turunda Fransa'nın BLMA, çeyrek finalde İspanya'nın Cadi La Seu, yarı finalde de İtalya'nın Umana Reyer ekibini eleyerek finale yükselmişti. LDLC ASVEL Feminin ise normal sezondaki grubunu 4 galibiyet ve 2 yenilgiyle ikinci sırada tamamladı.  Polonya'dan Arka Gdynia, son 16 turunda Romanya'dan Sepsi-SIC, çeyrek finalde Fransa'dan Angers ve yarı finalde aynı ülkeden Villeneuve d'Ascq LM'yi geçerek finale çıktı.

Galatasaray'ın en büyük silahları: Azura Stevens, Teaira McCowan ve Pelin Bilgiç

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin son maçında  Galatasaray, Nesibe Aydın ile play-off çeyrek final mücadelesinde Nesibe Aydın ile kozlarını paylaştı. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi sarı kırmızılılar 76-69 kazanarak avantajlı konumda yer alıyor. Azura Stevens, Teaira McCowan ve Pelin Bilgiç üçlüsü EuroCup final maçında Galatasaray'ın en büyük silahlarından olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.