TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rasmus Ankersen: Göztepe Şampiyonlar Ligi’ni hak ediyor

Basın toplantısında konuşan Göztepe Spor Kulübü’nün Başkanı Rasmus Ankersen,” Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şampiyonlar Ligi’nin hak eden bir Göztepe Spor Kulübü var. Doğru futbol yapılanmasını buraya getirdik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 09:44
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Rasmus Ankersen: Göztepe Şampiyonlar Ligi’ni hak ediyor

Türkiye’nin ve İzmir’in en köklü spor kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü, yarın Bodrum maçından sonra şampiyonluğu kutlayacak. TFF 1.Lig’den Süper Lig’e çıkma başarısını gösteren sarı kırmızılılar şampiyonluk meşalesini yakıyor. Kutlamalardan önce Göztepe Spor Kulübü’nün Başkanı Rasmus Ankersen, Gürsel Aksel Stadyumu’nda basın toplantısı düzenlendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ankersen, gelecek sezonla ilgili önemli mesajlar verirken Sports Republic ve Göztepe iş birliğindeki başarıların perde arkasını anlattı.

DOĞRU FUTBOL YAPILANMASI

Göztepe’nin sürekli büyüyerek güçleneceğini, takımın Şampiyonlar Ligi’ni hak ettiğini belirten Göztepe Spor Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen,” Herkese merhaba, çok teşekkür ederim. Yakaladığımız başarıyı kutluyoruz. Bizim için büyük başarı… Buraya ilk geldiğimde ilgimi çeken Göztepe Spor Kulübü’nün stadyumu, tesisi ve taraftarlarıydı. İzmir, her zaman gelişime açık olan bir şehirdir. Bu potansiyeli gördük… Burada yatırımı gerçekleştirdik. Bu iki yıl boyunca temelimizi oluşturduk. Yolculuğumuzun ilk bölümünü tamamladık. İzmir halkımın, taraftarlarımızın desteğini hep yanımızda hissediyoruz. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şampiyonlar Ligi’nin hak eden bir Göztepe Spor Kulübü var.  Doğru futbol yapılanmasını buraya getirdik. Türk futbolunun ilk yılını öğrenmeye çalıştık. Sabırlı hareket ederek başarılı olduk. Sürekli kendimizi geliştirerek devam edeceğiz… Her ortamda her ülkede Göztepe’nin taraftar kültüründen bahsediyorum. Göztepe’nin sürekli güçleneceğini söyleyebilirim. Göztepe, her zaman İzmir’in gururu olacaktır” şeklinde konuştu.

MEHMET SEPİL’İN BÜYÜK ETKİSİ VAR

Yüksek özgüven ile Süper Lig’de en iyi şekilde mücadele edeceklerini, başarıların temelinde Mehmet Sepil’in önemli etkisi olduğunu söyleyen Göztepe Spor Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen,”Süper Lig ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bununla ilgili önemli analizlerimiz var. Yüksek seviyede olan ligde fiziksel seviyede… Biz herkese saygı duyuyoruz. Yüksek özgüven ile en iyi başarıyı sağlayacağız. Mehmet Sepil ’in bu başarılarda çok büyük etkisi var. Başarıların temelinde hep Sepil Başkan oldu. Onunla birlikte hareket ettiğimiz için çok mutluyuz… Güvenilir bir iş ortağı olduğu için kendisini her zaman takdir ediyorum. Kulübü her zaman daha iyi seviyelere getirmek istiyoruz” diye konuştu.

POTANSİYELİ OLAN GENÇ OYUNCULARI OYNATACAĞIZ

Genç oyuncuları keşfedip yetiştirmek istediklerini vurgulayan Göztepe Spor Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen,” Sahada nasıl bir takım yaratmak istiyorsunuz. Öncellikle buna karar vermeniz gerekiyor. Futbol kültürünüzü ve futbol yapılanmanızda doğru oyuncuyu bulmanız önemlidir… Antrenör değişikliğinden sonra ivme yakaladık. Radomir Kokovic hocamıza da teşekkür ediyoruz. Doğru oyuncu ve doğru hocayı takımla buluşturmalısınız… Göztepe’ye ilk geldiğimizde Türk ve genç oyuncuları yetiştirmek istiyorduk. Sports Repulic olarak da Afrika’da ve farklı ülkelerde futbolcu taramalarımız devam ediyor. Potansiyeli olan genç oyuncuları takımımızda oynatmak istiyoruz. Sahada görmek istediğimiz uygun oyuncuları buraya getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ VAR

Altyapı ile ilgili önemli çalışmalarının olduğunu Göztepe Spor Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen,” Futbolda her geçen gün istatistik, veri ve bilgi önem kazanıyor. Türkiye’de ise duygular ağır basıyor. Karar verirken akılla hareket etmeniz gerekiyor. Sporda dijitalleşmeyi takip eden Sports of Republic ekibimiz her yerde maçları izliyor. Futbolda canlı takip çok önemlidir. Bizde kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Altyapı ile ilgili çalışmalarımız var. Buradaki genç yetenekleri keşfederek sahaya çıkartmak istiyoruz. Tesisleşme sorunumuz olduğu için buradaki yerel temsilcilerden destek bekliyoruz. Futbol sadece transferler üzerinden okunmaya çalışılıyor. Türkiye’de futbol anlamında eksikler var” diye konuştu.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.