TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rams Park'ta Yıldızlar Gecesi: İmza şöleni

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bu akşam taraftarlarıyla buluşuyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ ta şov başlıyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2023 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Rams Park'ta Yıldızlar Gecesi: İmza şöleni

HÜSEYİN DEMİR

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu maçında 2 Ağustos Çarşamba günü sahasında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ ta kapılarını taraftarlara açarak imza törenlerini gerçekleştirecek. Aslanlar, bu gece taraftara açık antrenman ve yeni transferler Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi için imza şöleni yapılacağını açıklamıştı. Yeni süpriz isimlerin de bugün açıklanacağı tahmin ediliyor.

KOMBİNE SAHİPLERİ ÜCRETSİZ İZLEYECEK

Taraftarların sabırsızlıkla beklediği yıldız oyuncular bugün sahaya inecek. 2023-2024 Kombine, Vip kombine, Loca sahipleri antrenman etkinliğine ücretsiz olarak katılabilecek. Batı Tribünü kapalı olacağı için, Batı tribününden kombinesi olan sarı kırmızılı taraftarlar Doğu/Kuzey ve Güney tribünlerine giriş yapabiliyor.

RAMS PARK'TA ŞOV BAŞLIYOR!

Galatasaray Spor Kulübünde yapılan açıklamada "Galatasaray, bir kez daha taraftarı ile buluşuyor. Galatasaray, Zalgiris Vilnius karşılaşması öncesinde, 30 Temmuz Pazar günü imza şov ve antrenmanı taraftara açık olarak saat 19.05'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ ta gerçekleştirecek" ifadelerine yer verildi.

fred-ilkses

FRED İÇİN SON HAMLE!

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Fred ile yüz yüze yaptığı görüşmelerin ardından oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Sarı kırmızılıların yaptığı teklifi Manchester United'ın yöneticileri kabul etmedi. Son olarak Galasaraylı yöneticiler  Manchester United temsilcilerine reddemeyeceği bir teklif yapması bekleniyor. Galatasaray'da bu akşam düzenlenecek olan imza töreninde Fred'in transferi de açıklanabileceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.