TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Premier Lig’de gözler bu maçta! Luton Town - Everton maçı ne zaman, saat kaçta? Luton Town - Everton maçı hangi kanalda?

Heyecan dolu karşılaşma için geri sayım başladı! Luton Town ile Everton Premier Lig yarı final maçında karşı karşıya gelecek. Futbol tutkunları, bu heyecan dolu maçı canlı izlemek için sabırsızlanıyor. Peki, . Luton Town - Everton maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? . Luton Town - Everton maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 10:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
Premier Lig’de gözler bu maçta! Luton Town - Everton maçı ne zaman, saat kaçta? Luton Town - Everton maçı hangi kanalda?

Büyük bir heyecanla beklenen mücadele için geri sayım başladı! Luton Town ile Everton Premier Lig yarı final maçında nefes kesen atmosferinde karşı karşıya gelecek. Futbol tutkunları, bu müthiş müsabakayı canlı olarak izlemek için sabırsızlanıyor. Ancak, pek çoğu hala merak içinde: Luton Town - Everton maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Luton Town - Everton maçı hangi kanalda yayınlanacak? Bu heyecan dolu detaylar haberimizde...

maç

LUTON TOWN İLE EVERTON MAÇI NE ZAMAN?

Harika bir randevu için tarih netleşti! Luton Town ile Everton Premier Lig yarı final maçında nefes kesen atmosferinde buluşacak. Heyecan verici maç, 03 Mayıs 2024 Cuma günü saat 22:00'da başlayacak. Bu saate kadar ekran başında olmayı unutmayın!

LUTON TOWN İLE EVERTON MAÇI HANGİ KANALDA?

Muhteşem bir karşılaşma için hazır olun! Luton Town ile Everton arasındaki heyecan dolu maç, beIN Sports Tod TV, Bein Sports beIN Connect, kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Bu büyük mücadeleyi kaçırmamak için ekran başında olun!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.