TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Tarzanlarının maç programı belli oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde play-off çeyrek finale kalan Manisa BBSK'nın maç programı belli oldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 17:03
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Potanın Tarzanlarının maç programı belli oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon sona erdi. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken play-off eşleşmeleri belli oldu.

Manisa BBSK, Beşiktaş Emlakjet ile çeyrek finalde kozlarını paylaşacak. Potanın Tarzanları, kulüp tarihinde ilk kez play-off oynama başarısını gösterdi. Bu sezon hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de mücadele eden yeşil beyazlılar, play-off çeyrek finalden bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Büyük heyecana sahne olacak karşılaşmaların maç programı belli oldu. Normal sezonu 6’ncı sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, Beşiktaş Emlakjet ile eşleşti. Başantrenör Hakan Demir yönetiminde play-off toplanan Manisa BBSK, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takımda herhangi bir eksik bulunmazken, maçların oynanacağı tarihler Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklandı.

İlk maç 16 Mayıs Perşembe günü saat 20:30'da Akatlar Spor Salonunda oynanacak. İkinci müsabaka ise 18 Mayıs Cumartesi günü 20:30'da Muradiye Spor Salonunda olacak. Seride iki galibiyet elde eden takım bir üst tura geçecek. Eğer seri 1-1 olursa son maç 20 Mayıs Pazartesi günü Akatlar Spor Salonunda oynanacak.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.