TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Tarzanları, Türk Telekom deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Manisa BBSK, sezonun 25.haftasında Türk Telekom ile kozlarını paylaşacak. Play off hedefinde olan Manisa'nın basketbol maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 11:29
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Potanın Tarzanları, Türk Telekom deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet artıyor. Manisa BBSK, sezonun 25.haftasında Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 30 Mart Cumartesi günü saat 13:00'da Ankara Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele beIN Sporrs Ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Kerem Baki, Mehmet Şahin olarak belirlendi.

TARZANLAR KRİTİK MAÇA ÇIKIYOR

Potanın Tarzanları, oynadığı 24 müsabakada 12 galibiyet, 12 mağlubiyetle 7.sırada yer alıyor. Türk Telekom ise 24 maçta 11 galibiyet, 13 mağlubiyetle 9.sırada mücadele ediyor. Manisa BBSK, play off hedefini sürüdürüken Türk Telekom'da play off potasında yer alıyor. Her iki takım için de kritik maç olacak. Hakan Demirli yeşil siyahlılar, en son oynadığı müsabakada Anadolu Efes'e 76-81'lik skorla kaybetti. Türk Telekom ise Merkezefendi Belediyesi takımına 95-81'lik skorla mağlup oldu.

RUSSEL FORMDA

Daron Russel, Ryan Luther, Emanuel Tery üstün performansıyla dikkat çekiyor. Basketbol BKT Avrupa Kupası 8'li final turunda Türk Telekom, İngiliz temsilcisi London Lions'a deplasmanda mağlup olarak turnuvaya veda etti. Avrupa'ya veda edem Türk Telekom, Süper Lig'e odaklanıyor. İlk devrede oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlı takım 81-67’lik skorla kazanmıştı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.