TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Tarzanları, play-off'u garantiledi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Manisa BBSK, evinde Büyükçekmece Basketbol'u evinde 94-93'lük skorla mağlup ederek play-off oynamayı garantiledi. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 11:22
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Potanın Tarzanları, play-off'u garantiledi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 28.haftasında Manisa BBSK, Muradiye Spor Salonunda Büyükçekmece Basketbol takımını misafir etti. Potanın Tarzanları, rakibini 94-93'lük skorla mağlup ederek play-off oynamayı garantiledi. Manisa ekibi oynadığı 28 müsabakada 15 galibiyet, 13 mağlubiyet alarak 5.sırada yer alıyor. Yeşil siyahlılar bu sezun Avrupa'da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederken ligde play-off oynamayı garantiledi.

PAKO CRUZ 28 SAYI

Potanın Tarzanlarında; Fatts Russell 22 sayı (4/10 üçlük), 5 ribaund, 8 asist ile galibiyette önemli rol oynadı. Pako Cruz 28 sayı, 4 ribaund, 5 asistlik performansıyla maçın en değerli oyuncusu oldu. Ryan Luther 14 sayı, 11 ribaund, 2 asist, Ayberk Olmaz 14 sayı (3/3 üçlük), 2 ribaund ile takımına katkı verdi. ONVO Büyükçekmece; Marquise Reed 20 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Alex Perez 13 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Evan Bruinsma 14 sayı (3/7 üçlük), 3 ribaund, Yannick Frankie 18 sayı (4/10 üçlük), 2 ribaund, 3 asist ile mücadele etti.

HAKAN DEMİR: ÖNEMLİ BAŞARI

Manisa BBSK- Büyükçekmece Basketbol maçının ardından konuşan başantrenör Hakan Demir,"Öncelikle çok zor bir maç oldu. Onvo Büyükçekmece Basketbol, bu ligin en formda takımlarından bir tanesi. Maçı kazanmış olsalardı ciddi bir play-off şansları olabilirdi. Bizim de play-off şansımız ciddi ölçüde azalmış olacaktı ama sonuna kadar mücadele edip maçı kazandık. Bu sonuçla birlikte play-off şansımız bir hayli yüksek. Takımımı tebrik ediyorum. Eksik oyuncularımız olmasına rağmen sonuna kadar mücadele ettiler. Dört yabancı ile oynuyoruz. Bu takım BSL’deki ikinci sezonunda play-off noktasına geldi. Bu çok önemli bir başarı. Bir yönetim değişikliği yaşandı. Bu noktaya gelmemizde emeği olan hem eski yönetimimize hem göreve geldiklerinden bu yana ilgilerini bize gösteren yeni yönetimimize, tüm oyuncularıma ve tüm kulübe teşekkür ediyorum ve kendilerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.