TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Tarzanları FIBA Europe Cup’ta ikinci maçına çıkıyor

FIBA Europe Cup'ta ülkemizi temsil eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü evinde Norrkoping ile karşılaşacak. Peki, Manisa BBSK-Norrkoping maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 13:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Potanın Tarzanları FIBA Europe Cup’ta ikinci maçına çıkıyor

FIBA Europe Cup’ta ülkemizi temsil eden Potanın Tarzanları, evinde oynayacağı Norrkoping maçına hazırlanıyor. Manisa spor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek ilk kez Avrupa kupalarında ülkemizi temsil ediyor. Geçen sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne çıkan Tarzanlar bu sezon iyi başlangıç yaptı.

Manisa Basketbol, Türkiye Ligi'nde ve  Avrupa'da etkili performansıyla göz kamaştırıyor. Süper Lig'de oynadığı 4 maçtan 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Manisa 4.sırada mücadele ediyor. Potanın Tarzanları, FIBA Europe Cup'ta E Grubu ilk maçında deplasmanda Bakken Bears’ı 82-76 mağlup ederek siftah yaptı. Son maçta; Emanuel Terry 21 sayı, 7 ribaund ile maçın en değerli oyuncusu oldu. James Anderson 14 sayı, Daron Fatts Russell 12 sayı, Pako Cruz 10 sayı ile galibiyette önemli rol oynamıştı.

potanin-tarzanlari-fiba-europe-cupta-ikinci-macina-cikiyor (2)

TARZANLAR AVRUPA'DA

Manisa BBSK-Norrkoping maçı 25 Ekim çarşamba günü saat 19:00'da Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak. Manisa BBSK-Norrkoping  maçına hazırlanan Potanın Tarzanları evinde ilk kez Avrupa maçına çıkacak. Ahmet Kandemir yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Manisa, taktik çalışmalarının ardından şut antrenmanıyla çalışmasını tamamladı.Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma için Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin çeşitli bölgelerinden otobüs kaldırıyor.

potanin-tarzanlari-fiba-europe-cupta-ikinci-macina-cikiyor (1)

BORA ÇAYLAN: MANİSALILARI MAÇA BEKLİYORUZ

Tüm Manisalıları maça davet eden Başkan Bora Çaylan,“Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutlamaya başladığımız haftada evimizde bir Avrupa Kupası maçına çıkmak bizim için büyük bir gurur. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru emin adımlarla ilerlerken ülkemizi de aldığımız sportif başarılarla gururlandırıyoruz. Böylesine önemli bir haftada Ata’mız için ülkemiz için bir zafere daha imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bir kez daha Manisalılara, taraftarlarımıza şöyle seslenmek istiyorum: “Tribünleri kıpkırmızı dolduruyoruz, Muradiye’de buluşuyoruz! Taraftarlarımızı Muradiye’de al bayrağımızın rengiyle aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potanın Tarzanları Avrupa'da ilk galibiyetini aldı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.