TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Tarzanları evinde Samsunspor'u mağlup etti 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, evinde Reeder Samsunspor’u misafir etti. Potanın Tarzanları, rakibini rahat oyunuyla 90-60 mağlup etti

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Potanın Tarzanları evinde Samsunspor'u mağlup etti 

Maçın başından sonuna kadar skor üstünlüğünü elinde tutan Manisa BBSK, sahadan 90-60 kazandı. Böylelikle Manisa sezonun üçüncü maçında ikinci galibiyetini aldı. Samsunspor ise üçüncü maçında ikinci yenilgisini tattı.

Mücadeleye iyi başlayan Tarzanlar, ilk çeyreği 27-18 önde bitirdi. James Anderson hücumda alev aldı ve üst üste bulduğu üçlüklerle farkı açtı. İkinci çeyrekte skor üstünlüğünü elinde tutan Potanın Tarzanları, soyunma odasına 36-34 önde gitti. Üçüncü çeyrekte her iki takımda savunmada sert ve agresif oynarken Manisa oyunun kontrolünü ele geçirdi. Farkı açan Manisa BBSK hata yapmadan rahat bir şekilde Samsunspor'u 90-60 maplup etti.

Manisa’da John Roberson 18 sayı ve 5 asistle maça damga vurdu.  Emanuel Terry 17 sayı ve 10 ribaund ile galibiyette önemli rol oynadı. James Anderson 12 sayı ile mücadele etti. Fatts Russell 11 sayı, 5 asist; Pako Cruz 10 sayı, 6 asist; Ayberk Olmaz 10 sayı ile mücadele etti. Samsun’da Göktuğ Baş 15 sayıyla takımına liderlik yaptı. Bryant Crawford 11 sayı ve 4 asistle oynadı. Matt Mooney 7 sayı ve 6 asist üretti. Doğan Şenli 8 sayı, Nimrod Levi 6 sayı kaydetti.

Potanın Tarzanları (2)

Manisa BBSK-Samsunspor maçını; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Manisa Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan takip etti.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potanın Tarzanları Avrupa'yı hedefliyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.