TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Perileri hazırlıklarına devam ediyor

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Slovakya ile karşılaşacak olan Potanın Perileri hazırlıklarına devam ediyor. Peki, Kadın Milli takımımızın maç programı nasıl? Potanın Perileri hangi ülkelerle mücadele edecek? Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 10:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Potanın Perileri hazırlıklarına devam ediyor

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Potanın Perileri, kolları sıvadı. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun kadın milli takım kadrosunu açıkladıktan sonra milliler Ekrem Memnun yönetiminde hazırlıklara başladı. A Milli Kadın basketbol takımımız ilk antrenmanını 5 Kasım Pazar günü gerçekleştirdi. Uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelen milli takımımız kampa girdi. Farklı takımlarda mücadele eden basketbolcuların ay yıldızlı formaya uyum sağlamaları için kamp dönemini verimli bir şekilde geçirmeleri gerekiyor. Milli takımımız, EuroBasket 2023’e erken veda etmişti. Üst üste iki turnuvada başarısız grafik çizen milliler FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarına devam ediyor. TBF Kadın Milli Takım Direktörü Nilay Kartaltepe, teknik ve idari kadroda bazı değişimlere gitti. Kadroda genç isimler dikkat çekiyor.  

Ay-yıldızlılar, 9 Kasım Perşembe günü saat 18.30’da Slovakya maçını oynayacağı İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda toplandı ve Başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde yaklaşık 2 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik ve taktik antrenmanı yaptıktan sonra milliler şut antrenmanıyla çalışmasını sonlandırdı. FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda bulunan Ay-yıldızlılarımız, 9 Kasım Perşembe günü Slovakya ve 12 Kasım Pazar günü de İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

potanın perileri

POTANIN PERİLERİ MAÇ PROGRAMI:

9 Kasım Perşembe

18.30 Türkiye - Slovakya

12 Kasım Pazar

TSİ 21.30 İzlanda – Türkiye

Potanın Perileri teknik, idari ve sporcu kadrosu şu şekilde:

Elif Bayram (Beşiktaş JK), Kuanitra Holingsvorth, Sinem Ataş, Derin Yaya (ÇBK Mersin), Sehernaz Çidal (Emlak Konut), Sevgi Uzun, Şerife Alperi Onar, Tilbe Şenyürek (Fenerbahçe Alagöz Holding), Meltem Yıldızhan (Galatasaray Çağdaş Faktoring), Ayşe Cora (Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor), Ayşegül Günay Aladağ (Melikgazi Kayseri Basketbol), İlayda Güner (Nesibe Aydın), Esra Ural Topuz, Gökşen Fitik (OGM Ormanspor), Teaira Zyaira McCovan (Beijing Shougang), Olcay Çakır Turgut (Perfumerias Avenida)

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ege Üniversitesi Daçka galibiyetle başladı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.