TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potada Ege derbisi: Pınar Karşıyaka, Manisa deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de normal sezonun son maçında Pınar Karşıyaka, deplasmanda Manisa BBSK ile kozlarını paylaşıyor. Play-off'a kalmayı garantileyen iki Ege takımı karşı karşıya geliyor. Peki, Pınar Karşıyaka- Manisa BBSK maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 11:21
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Potada Ege derbisi: Pınar Karşıyaka, Manisa deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon sona ererken play-off eşleşmeleri belli oluyor. Play-off mücadelesinde büyük rekabet yaşanırken alt sıralarda ligde kalma yarışında işler kızışıyor. Sezonun 30.haftasında Pınar Karşıyaka, Manisa BBSK ile kozlarını paylaşıyor. Karşılaşma 4 Mayıs Cumartesi günü saat 15:30'da Muradiye Spor Salonunda oynanacak. Dev mücadele beinSports ekranlarından yayınlanacak. Manisa BBSK ile Pınar Karşıyaka arasından oynanan 3 resmi maçın 2’sini yeşil-beyazlı takım kazanma başarısını gösterdi. Sezonun ilk yarısında oynanan Pınar Karşıyaka- Manisa maçında İzmir temsilcisi rakibine 87-91'lik skorla mağlup olmuştu. Her iki takımda play-off oynamayı garantilerken sıralamada avantajı kapmak için mücadele edecek.

POTADA EGE DERBİSİ

Yeşil kırmızılılar oynadığı 29 maçta 20 galibiyet, 9 mağlubiyetle 4.sırada mücadele ediyor. Manisa BBSK ise 29 müsabakada 16 galibiyet, 13 mağlubiyetle 5.sırada yer alıyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri en son oynadığı müsabakada Yukatel Merkezefendi Belediyesi'ni 97-73'lük skorla mağlup etti. Pınar Karşıyaka'da Errick McCollum üstün performansıyla göz kamaştırıyor. Tecrübeli basketbolcu haftanın öne çıkan oyuncusu oldu.Potanın Tarzanları ise en son oynadığı maçta Çağdaş Bodrumspor'u 87-67'lik skorla yendi. Daron Russel, son maçta 22 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile göz kamaştırıyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.