TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyakalı Vernon Carey en iyi ikinci 5'te

Pınar Karşıyaka'lı Vernon Carey, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde en iyi ikinci 5'e seçildi. Amerikalı basketbolcunun performansı ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 10:34
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Pınar Karşıyakalı Vernon Carey en iyi ikinci 5'te

2023-2024 sezonunda FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, son 16 turunda elenmişti. Son 16 turunun ardından dörtlü finalde Lenovo Tenerife'yi 80-75'lik skorla yenen Unicaja Malaga, şampiyon oldu. Yunanistan ekibi Peristeri'yi 87-84 yenen İspanya'nın UCAM Murcia takımı ise turnuvayı üçüncülükle tamamladı. Final ve üçüncülük maçlarından sonra Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde normal sezonun ödülleri açıklandı. Organizasyonda yer alan Pınar Karşıyaka'nın yıldız basketbolcusu Vernon Carey, turnuvanın en iyi ikinci beşine seçildi. TOFAŞ forması giyen Austin Wiley sezonun en iyi 5’inde yer alma başarısını gösterdi.

VERNON CAREY 17 SAYI, 7 RİBAUND

Avrupa'nın en prestijli basketbol organizasyonlarından FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka'nın yıldız basketbolcusu Vernon Carey, bu sezon üstün performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 22 yaşındaki pivot skorer oyunu ile göz kamatırıyor. 2.08 m boyundaki Amerikalı basketbolcu bu sezon Avrupa maçlarında ortalama 17.8 sayı, 7.7 ribaund, 1.4 asist ile mücadele etti. Yıldız basketbolcu Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ise skorer kimliği ve ribaund özelliğiyle biliniyor.

FIBA BASKETBOL ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE EN İYİ BEŞ:

Marcelinho Huertas

Joe Ragland

Kendrick Perry

David Kravish

Austin Wiley

SEZONUN EN İYİ İKİNCİ BEŞ'İ

Hunter Hale

Dylan Ennis

Levi Randolph

Dylan Osetkowski. 

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.