TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka, Peristeri'yi konuk ediyor

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Pınar Karşıyaka, Yunanistan temsilcisi Peristeri'yi konuk ediyor. Peki, Pınar Karşıyaka-Peristeri maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 10:30
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Pınar Karşıyaka, Peristeri'yi konuk ediyor

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Basketbol Şampiyonlar Lig K Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka ile Yunanistan temsilcisi Peristeri ile kozlarını paylaşacak. Pınar Karşıyaka-Peristeri maçı 7 Şubat Çarşamba günü saat 20:30'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma Tivubu Spor Ekranlarından yayınlanacak.

pınar karşıyaka

267.RANDEVU

Temsilcimiz Pınar Karşıyaka, K Grubu'nda ilk iki maçını kaybedecek. Yeşil kırmızılılar, Avrupa kupalarında 267. maçına çıkacak. İzmir temsilcisi, Avrupa maçlarında toplam 140 galibiyet, 124 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Toplam 21 bin 197 sayı atan Kaf-Kaf, potasında 20 bin 676 sayı gördü.

ERRİCK MCCOLLUM

ERRİCK MCCOLLUM FORMDA

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Pınar Karşıyaka, son hazırlıklarına devam ediyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, Süper Lig'de en son oynadığı müsabakada Türk Telekom'u 70-81'lik skorla mağlup etti. Şampiyonlar Ligi'nde ise Hapoel takımına 83-74'lük skorla kaybetti. Son haftalarda Vitto Brown, Errick McCollum üstün performansı ile göz kamaştırıyor. Vernon Carey ise hücumda ve savunmada potansiyelini sahaya yansıtıyor. Kenan Sipahi, Thomas Akyazılı ve Deniz Kılıçlı, son maçlarda takımına katkı vermeye devam ediyor.

PINAR KARŞIYAKA ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

2023-2024 sezonunda yeni transferler ile taraftarlarını heyecanlandıran Pınar Karşıyaka bu sezon şampiyonluk istiyor. 2022-2023 sezonunda Basketbol Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Pınar Karşıyaka, bu sezon şampiyonluğu hedefliyor. Anadolu Efes ile final serisinde karşılaşan Kaf-Kaf, 3-0'lık seri ile rakibine mağlup olarak sezonu ikinci sırada bitirmişti. Yeni sezonda, yeni başkan, yeni transferler ile taraftarlarını heyecanlandıran yeşil kırmızılılar hem Avrupa'da hem de Türkiye'de şampiyon olmak istiyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.