TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka, Merkezefendi Basketbol’u rahat geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Merkezefendi Basketbol’u 97-73'lük skorla mağlup etti

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 18:19
Kaynak: İHA
Pınar Karşıyaka, Merkezefendi Basketbol’u rahat geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin heyecan dolu mücadeleleri devam ederken, Pınar Karşıyaka evinde Merkezefendi Basketbol'u ağırladı ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın hakemleri Can Mavisu, Mehmet Serdar Ünal ve Çağlar Özkan'ın yönetiminde gerçekleşirken, Pınar Karşıyaka takımı, rakibine karşı üstün bir performans sergileyerek maçı 97-73'lük skorla kazandı.

Pınar Karşıyaka'nın galibiyetinde öne çıkan oyuncular arasında Errick McCollum 23 sayıyla öne çıkarken, Jaylon Brown 18 ve Deniz Kılıçlı 15 sayıyla katkı sağladılar. Merkezefendi Basketbol ise Vrenz Bleijenbergh'in 10, Nate Mason'un 25 ve Eugene Anthony German'ın 14 sayısıyla direnmeye çalıştı.

Maçın ilk periyodu 26-24'lük skorla Pınar Karşıyaka'nın üstünlüğüyle sonuçlanırken, devre arasına da 47-39'luk skorla önde girdiler. Üçüncü periyotta da üstünlüklerini sürdüren Pınar Karşıyaka, 68-61'lik skorla rakibine karşı avantajını korudu ve maçtan galip ayrıldı.

Başantrenör Ufuk Sarıca yönetimindeki Pınar Karşıyaka, önemli bir galibiyet alırken, Merkezefendi Basketbol cephesinde ise başantrenör Zafer Aktaş yönetimindeki oyuncular mücadelelerine devam ettiler. Bu skorla Pınar Karşıyaka, ligdeki iddiasını sürdürmekte ve önemli bir zafer elde etmiş oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.