TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka'da 2004'lü Demircan göz kamaştırıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Pınar Karşıyaka, sezonun 27.haftasında Reeder Samsunspor'u 103-71'lik skorla mağlup etti. 2004 doğumlu Demircan Demir performansı ile dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 12:19
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Pınar Karşıyaka'da 2004'lü Demircan göz kamaştırıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 27.haftasında Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Reeder Samsunspor'u misafir etti. Maçın başından sonuna kadar skor üstünlüğünü elinde tutan yeşil kırmızılılar rakibini 103-71'lik skorla farklı mağlup etti.

DEMİRCAN DEMİR'DEN 8 SAYI

2004 doğumlu oyun kurucu Demircan Demir, 8 sayı ve 6 asistle maça damga vurdu. Genç basketbolcu üstün performansıyla göz kamaştırıyor. Son çeyrekte forma şansını yakalayan 2004 doğumlu Demircan Demir’in basketi tribünleri coşturdu. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de sezon başından beri istediği süreleri tam bulamayan Demircan, Samsunspor maçında iyi mücadele ederek menajerlere ve yönetime mesajı verdi. Pınar Karşıyaka'nın altyapısından yetişen, 2004 jenerasyonunun önemli basketbolcularından Demircan her maçta formayı kapmak istiyor. Genç oyuncu bu sezon TB2L’de Karşıyaka Belediyesi ile de sahaya çıktı.

PINAR KARŞIYAKA ZORLANMADI

Pınar Karşıyaka formalite maçında Samsunspo karşısında zorlanmadı. Pınar Karşıyaka’da sahada süre alan 12 oyuncu da skora katkı yaptı.Pınar Karşıyaka'da; Thomas Akyazılı 10 sayı, 3 ribaund, Vitto Brown 14 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti. Kaptan Kenan Sipahi 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile maçı tamaladı. Kelan Martin 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Hakan sayılı 11 sayı, 3 ribaund, 2 asistlik performansıyla dikkat çekti.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.