TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni konuk ediyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, sezonun 25.haftasında Bahçeşehir Koleji'ni misafir ediyor. Pınar Karşıyaka’nın son durumu nasıl? Alınan yenilgilerden sonra Ufuk Sarıca istifa edecek mi? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 12:31
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni konuk ediyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 25.haftasında Pınar Karşıyaka ile Bahçeşehir Koleji kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 30 Mart Cumartesi günü saat 18.00'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele beınSports ekranlarından yayınlanacak. Kaf-Kaf, oynadığı 24 müsabakada 16 galibiyet, 8 mağlubiyetle 4.sırada mücadele ediyor. Bahçeşehir Koleji ise 24 maçta 9 galibiyet, 15 mağlubiyetle 12.sırada yer alıyor. Yeşil kırmızılılar bu maçtan mutlak galip gelerek sıralamada avantajı kapmak istiyor. Bahçeşehir Koleji ise alt sıralardan kurtularak play off yarışına ortak olmayı hedefliyor.

KAF-KAF PLAY OFF HEDEFİNDE

Ufuk Sarıca'nın öğrencileri son hazırlıklarına devam ediyor. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nden elenen yeşil kırmızılılar Süper Lig'de zirve hedefini sürdürüyor. Kaf-Kaf, en son oynadığı müsabakada Beşiktaş Emlakjet'e 115-66'lık skorla kaybetti. Bahçeşehir Koleji ise Çağdaş Bodrumspor'u 89-86'lık skorla mağlup etti. Pınar Karşıyaka'da son haftalarda Errick McCollum ve Vitto Brown üstün performansıyla göz kamaştırıyor. Üst üste mağlubiyetler alan İzmir temsilcisi, Bahçeşehir takımını mağlup ederek moral depolamak istiyor. Kaf-Kaf, Süper Lig'de en çok sayı atan takımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Pınar Karşıyaka-Bahçeşehir Koleji'nin maç biletleri satışa çıktı. Karşılaşmanın biletleri mobilet üzerinden satın alınıyor. Bu maça taraftarların yoğun ilgi ve talep göstermesi bekleniyor.

UFUK SARICA İSTİFA EDECEK Mİ?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Pınar Karşıyaka’da işler yolunda gitmiyor. Kaf-Kaf, üst üste aldığı ağır mağlubiyetlerden sonra demoralize oldu. Karşıyakalı taraftarlar alınan mağlubiyetlerin faturasını başantrenör Ufuk Sarıca’ya kesti. Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turundan elendikten sonra Süper Lig’de Beşiktaş’a farklı mağlup olan Karşıyaka’da Ufuk Sarıca, tepki topladı. Alınan mağlubiyetlerin ardından taraftar grupları antrenör Ufuk Sarıca'yı istifaya davet etti.  Sosyal medya üzerinden Karşıyakalı taraftarlar tepki vermeye devam ediyor. Başantrenör Ufuk Sarıca, Pınar Karşıyaka ile büyük başarılara imza atmıştı. Deneyimli antrenör, İzmir temsilcisine 3 kupa kazandırdı. Avrupa organizasyonlarında iki kez final oynadı. Taraftarların gönlünde taht kuran Ufuk Sarıca adına Karşıyaka’da park bulunuyor. Önümüzdeki günlerde Ufuk Sarıca’nın istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.