TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı mağlup etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Pınar Karşıyaka, evinde Bahçeşehir Koleji'ni 92-76'lık skorla farklı mağlup etti. Pınar Karşıyaka- Bahçeşehir Koleji maçının özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 11:44
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı mağlup etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 25.haftasında Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Bahçeşehir Koleji'ni misafir etti. İzmir temsilcisi rakibini 92-76'lık skorla mağlup ederek moral depoladı. Yeşil kırmızılılar üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra güven tazeledi. Böylelikle Pınar Karşıyaka, 17.galibiyetini alırken Bahçeşehir Koleji ise 16.kez mağlup oldu. Önümüzdeki hafta Kaf-Kaf, Galatasaray deplasmanında sahaya çıkacak.

pınar karşıyaka

KELAN MARTİN 14 SAYI

Pınar Karşıyaka’da Kelan Martin 14 sayı, 3 ribaund ile maça damga vurdu. Jaylon Brown 18 sayı, 4 ribaundlık performansıyla galibiyette önemli rol oynadı. Errick McCollum 19 sayı, 6 asist ile oynadı. Thomas Akyazılı ve Deniz Kılıçlı 6, Vitto Brown 8, Kenan Sipahi de 6 sayı,  3 asist,3 ribaund ile mücadele etti. Bahçeşehir Koleji’nde Tony Taylor 19 sayı, 3 asist, Tyler Cavanaugh 13 sayı, ribaund, Axel Bouteille 9, Jerry Boutsiele 7 sayı, 6 ribaund, Muhammed Baygül 7 sayı, 3 ribaund, Egehan Arna 6 sayıyla mücadele etti.

pınar karşıyaka 2

UFUK SARICA: SEZONU EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Bahçeşehir Koleji maçından sonra Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca," “İlk yarıda ribaundlarda çok iyiydik. İyi bir maç oynadık. Sıkıntılı bir gündü bizim için. Furkan Haltalı çok yoruldu çünkü çok antrenmansızdı. Deniz Kılıç da elinden geleni yaptı ama onun da bir sakatlığı vardı. Bahçeşehir Koleji de çok ciddi oyuncuları olan bir takım. Fakat onlar da hafta arasından uzun bir yoldan geldiler. Biz de geçen hafta aynısını yaşadık.Geçen hafta Beşiktaş karşısında hiçbir şeyi sokamadık ama bugün ilk yarıda %80’le üçlük attık. Demek ki sporda böyle şeyler olabiliyor. Oyunculara da bunu söyledim. Bu mücadele çok önemliydi.Biliyorsunuz yabancı sayımız 4’e düştü. Yönetimimizle de konuştuk ve burada bir an önce takviye edip ligde ilk 4’teki yerimizi koruyarak sezonu da en iyi yerde bitirmeye çalışacağız” diye konuştu.

PERİYOT SONUÇLAR:

1. PERİYOT: 31-16

2. PERİYOT: 56-39

3. PERİYOT: 71-58

4. PERİYOT: 92-76

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.