TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Philadelphia-Miami maçı ne zaman? Philadelphia-Miami maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Basketbol tutkunları Philadelphia-Miami maçını bekliyor. Bu karşılaşmanın tarihi ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı, basketbol tutkunları arasında büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, Philadelphia-Miami karşılaşması ne zaman gerçekleşecek? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Philadelphia-Miami maçı ne zaman? Philadelphia-Miami maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Basketbol tutkunlarının heyecanla beklediği Philadelphia-Miami maçına doğru geri sayım başladı. Farklı yaş gruplarından gelen basketbol meraklılarının büyük bir ilgiyle takip ettiği bu mücadele, hem ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı hem de sahaya çıkacak oyuncularıyla büyük bir merak konusu haline geldi. Bu kritik karşılaşmanın tüm detaylarını sizler için derledik. Philadelphia-Miami maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? İşte detaylar...

Philadelphia-Miami hangi kanalda yayınlanacak?

Philadelphia 76ers ile Miami Heat arasındaki NBA Play-Off maçı, S Sport Plus, S Sport kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Philadelphia-Miami maçı ne zaman?

Philadelphia 76ers ile Miami Heat arasında gerçekleşecek olan karşılaşma, basketbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. Her iki takımın da yoğun bir hazırlık sürecinden geçtiği bu mücadele, 18 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Maç, basketbol tutkunlarının ilgisini çekecek önemli anlara ev sahipliği yapacak. Philadelphia 76ers ile Miami Heat arasındaki müsabaka, saat 02:00'da başlayacak.

Philadelphia-Miami maçı nerede oynanacak?

Philadelphia 76ers ile Miami Heat, NBA Play-Off Yarı Final maçında karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, Philadelphia'daki Wells Fargo Center Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.