TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Petkimsporlu Peyton Aldridge haftanın öne çıkan oyuncusu oldu

Aliağa Petkimspor'un Amerikalı oyuncusu Peyton Aldridge, Darüşşafaka Lassa galibiyetindeki 23 sayı, 8 ribaund, 1 asist, 1 top çalmalık performansıyla haftanın öne çıkan oyuncularından biri oldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 13:50
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Petkimsporlu Peyton Aldridge haftanın öne çıkan oyuncusu oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Sezonun bitimine sayılı haftalar kala Aliağa Petkimspor, play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor. İzmir temsilcisi 14 galibiyet, 13 mağlubiyetle 5.sırada mücadele ediyor. Kuzeyin Rüzgarları en son oynadığı Darüşşafaka maçında rakibini 72-83'lük skorla mağlup etti. Aliağa Petkimspor'un Amerikalı oyuncusu Peyton Aldridge, Darüşşafaka Lassa galibiyetindeki 23 sayı, 8 ribaund, 1 asist, 1 top çalmalık performansıyla haftanın öne çıkan oyuncularından biri oldu. Başarılı uzun forvet son haftalardaki üstün performansıyla göz kamaştırıyor.

PEYTON ALDRİDGE KİMDİR?

Peyton Aldridge, 1995 yılında Amerika'da doğdu. 2.03 m boyundaki uzun forvet kolej basketbolunu oynadıktan sonra 2018 NBA draftlarına katılamadı. Aldridge, Utah Jazz'ın 2018 NBA Yaz Ligi kadrosuna girdi. Uzun forvet, 2018'de Aldridge İtalya'ya gitti ve Vanoli Cremona ile sözleşme imzaladı. Memphis Grizzlies, Aldridge'i 2019 yaz ligi kadrosuna ekledi.Aldridge, 2 Eylül 2019'da Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Afyon Belediye ile sözleşme imzaladı. Maç başına 11.0 sayı ve 4.9 ribaund ortalamaları ile mücadele etti. Aldridge, 2 Temmuz 2020'de Bahçeşehir Koleji ile sözleşme imzaladı. Maç başına 4.6 sayı ve 2.6 ribaund ortalamaları ile oynadı. Aldridge, 22 Temmuz 2021'de Türkiye Basketbol Süper Ligi'nden  Petkim Spor ile sözleşme imzaladı. ALliağa Petkimspor formasını giyen uzun forvet takımına önemli kaktkı veriyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.