TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Petkimspor’da zorlu maç: Hedef galibiyet

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde play-off hattında yer alan Aliağa Petkimspor, ligin son haftasında zorlu maça çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 11:55
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Petkimspor’da zorlu maç: Hedef galibiyet

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve play-off potasının yalnızca 1 galibiyet gerisinde bulunan Büyükçekmece’ye konuk olacak Aliağa Petkimspor, bu maçtan galip gelerek, play-off’taki yerini sağlama almak istiyor. 28 Nisan Pazar günü İstanbul’da oynanacak müsabaka saat 15.30’da başlayacak. Aliağa Petkimspor bu müsabakadan galibiyetle ayrılırsa; ligi 6. Sırada bitirmeyi ve play-off’a katılmayı garantileyecek. İzmir temsilcisi, kendi tarihinin en büyük başarılarından bir tanesine imza atmak için bütün hafta u maça oldukça yoğun ve konsantre bir şekilde hazırlandı.

Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, oyuncularıyla yaptığı görüşmede tüm sezonun emeklerinin karşılığını almak için ligin son haftası, Büyükçekmece karşısında iyi bir şekilde mücadele etmeyi ve galip gelmeyi başarmaları gerektiğini öğütledi. Ligin ilk devresinde oynanan maçta Büyükçekmece’yi İzmir’de ağırlayan Aliağa Petkimspor, müsabakayı 99-95 kazanmayı başarmıştı.  

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.