TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Passolig giriş sorunu: Passolig çöktü mü, neden girilmiyor?

Passolig kullanıcıları, bilet almak için sistemi kullanmaya çalışıyor. Passolig kart sahipleri, stadyumlara giriş için elektronik kart uygulamasını kullanabiliyorlar. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar, "Passolig çöktü mü?" gibi sorularla arama motorlarında bilgi arıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 15:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Passolig giriş sorunu: Passolig çöktü mü, neden girilmiyor?

Passolig uygulaması, taraftarlara takımlarının maç biletlerini çevrimiçi olarak satın alma imkanı sunuyor. Passolig kart ücretleri, kulüplere bağlı olarak farklılık gösterirken, ayrıca kullanıcılardan e-bilet sistemi için yıllık kullanım ücreti alınıyor. Ancak, bilet almak isteyenler giriş sorunuyla karşılaşıyorlar. Peki, Passolig çöktü mü, neden girilmiyor?

GALATASARAY SEZONLUK KOMBİNE SATIŞA ÇIKTI

GALATASARAY SEZONLUK KOMBİNE SATIŞA ÇIKTI

Resmi kulüp internet sitesinden yapılan duyuruya göre, kombine biletlerin genel satışı, 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00'te sadece Passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek.

Gs Bonus özellikli kredi kartları dahil olmak üzere tüm kredi kartları için, Passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden 3, 5, 9 ve 12 taksit seçenekleriyle alışveriş yapma imkanı sunulmaktadır” şeklinde ifade edildi.

PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN GİRİLMİYOR?

Passolig'in web sitesindeki yoğunluk nedeniyle uygulama çöktü. Kullanıcılar, giriş sırasında yaşadıkları sorunlar nedeniyle çağrı merkezine ve sosyal medyaya yönelerek tepkilerini dile getirdiler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.