TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Newcastle-Brighton Club maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Merakla beklenen Fulham İLE Man City, İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya gelecekler. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati, yayıncı bilgileri ve yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Peki, Newcastle-Brighton maçı ne zaman, saat kaçta? Newcastle-Brighton maçı hangi kanalda? İşte merak edilen detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 12:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Newcastle-Brighton Club maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

İngiltere Premier Lig'in kritik mücadelelerinden biri yaklaşıyor. Newcastle ile Brighton, sahaya çıkacak ve futbolseverlere nefes kesen anlar yaşatacaklar. Ancak merak edilen birkaç detay var. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati, yayıncı bilgileri ve yayının şifresiz olup olmadığını bilmek istiyor. Newcastle-Brighton maçı ne zaman, saat kaçta? Newcastle-Brighton​​​​​​​ maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Newcastle-Brighton maçı ne zaman?

Merakla beklenen ​​​​​​​Newcastle ile Brighton arasındaki maç, 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek. Karşılaşma, saat 17:00'de başlayacak ve futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

futbol

Newcastle-Brighton maçı nerede oynanacak?

Newcastle ile Brighton arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, Newcastle'da, St. James Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir mücadele olacak. St. James Park Stadyumu'nun ev sahipliğindeki bu maçta, iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

Newcastle-Brighton hangi kanalda yayınlanacak?

Newcastle ile Brighton arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, futbolseverlerin izleyebileceği platformlardan canlı olarak yayınlanacak. Bein Sports'un kanallarından Tod TV ve beIN Connect gibi platformlardan maçı canlı olarak izleme imkanı sunulacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.