TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NBA'de ilk maçına çıkan Onuralp Bitim kimdir? Onuralp Bitim kaç yaşında?

Onuralp Bitim, NBA kariyerine başlangıç yaparak sergilediği etkileyici performansla büyük bir beğeni topladı. Bu başarı hem yerli hem de uluslararası spor severlerin dikkatini çekerek arama motorlarında yoğun ilgi görmesine neden oldu. Onuralp Bitim hakkında merak edilen bilgiler arasında, yaşadığı coğrafya ve kişisel detayları da bulunuyor. Peki, Onuralp Bitim kimdir? Onuralp Bitim kaç yaşında?

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 11:23
Kaynak: İHA
NBA'de ilk maçına çıkan Onuralp Bitim kimdir? Onuralp Bitim kaç yaşında?

Bursaspor Basketbol ve Milli Takım'daki etkileyici performansıyla gözleri üzerine çeken Onuralp Bitim, geçen yaz NBA takımı Chicago Bulls ile tek taraflı sözleşme imzalayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Onuralp, Bulls'un G-League takımında başarılı bir performans sergileyerek adını duyurmuş ve son günlerde çift taraflı NBA sözleşmesi kazanmıştı. Milli basketbolcu, NBA'deki ilk maçına çıkarak başarıyla dikkat çekti. Peki, Onuralp Bitim kimdir? Onuralp Bitim kaç yaşında?

onuralp bitim

ONURALP BİTİM KİMDİR?

31 Mart 1999 Kadıköy, İstanbul doğumlu Türk basketbolcu Onuralp Bitim, kısa forvet pozisyonunda görev yapmaktadır. Profesyonel kariyerine Anadolu Efes'te başlayan Bitim, 2018-19 sezonunda Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra Pınar Karşıyaka ve Bursaspor'da oynayan Bitim, Basketbol Süper Ligi All-Star Smaç Yarışması'nı 2018 ve 2020'de kazandı. 2022'de Bursaspor ile EuroCup finaline çıkarken, 2023'te EuroCup Sezonun En İyi İkinci Beşi'ne seçildi.

Onuralp Bitim, 2021 NBA Seçmeleri'nde seçilmemesine rağmen, 2023 yazında NBA takımlarıyla antrenmanlara katıldı ve Chicago Bulls ile çift yönlü sözleşme imzalayarak NBA kariyerine adım attı. Şu anda NBA G League ekibi Windy City Bulls ve NBA ekibi Chicago Bulls'ta iki yönlü kontratla forma giyen Bitim, aynı zamanda Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil etmektedir.

onuralp bitim

ONURALP BİTİM KAÇ YAŞINDA?

1999 doğumlu olan Onuralp Bitim, 2024 yılında 25 yaşındadır.

ONURALP BİTİM HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Onuralp Bitim oynadığı takımlar şunlardır: 

2016-2019         Anadolu Efes

2019-2021         Pınar Karşıyaka

2021-2023         Bursaspor

2023-günümüz Chicago Bulls

2023-2024         → Windy City Bulls

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.