TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NBA’de gözler bu maçta: Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı ne zaman, saat kaçta? Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı hangi kanalda?

Heyecan dolu bir NBA Play-Off Çeyrek Final maçı yaklaşıyor! Denver Nuggets ile Minnesota Timberwolves, kozlarını paylaşacak. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgilerini merak ediyorlar. Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı ne zaman, saat kaçta? Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
NBA’de gözler bu maçta: Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı ne zaman, saat kaçta? Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı hangi kanalda?

NBA Play-Off Çeyrek Final heyecanı dorukta! Denver Nuggets ve Minnesota Timberwolves arasındaki karşılaşma büyük merak uyandırıyor. Maçı canlı izlemek isteyen basketbol tutkunları, yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı gibi detayları araştırıyor. Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı ne zaman, saat kaçta? Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

maç

DENVER NUGGETS - MİNNESOTA TİMBERWOLVES MAÇI ZAMAN?

NBA'nin Batı Konferansı yarı finalinde müthiş bir mücadele yaşandı! Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets'ı deplasmanda 106-99 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Tek maçlık karşılaşmada Timberwolves, Nuggets'ı 7 sayı farkla geride bıraktı. Maçın yıldızı ise Timberwolves'tan Anthony Edwards oldu; 43 sayıyla takımını galibiyete taşıdı. Nuggets'ta ise Nikola Jokic'in 32 sayılık performansı, mağlubiyeti engelleyemedi. Bu heyecan dolu mücadele, basketbol tutkunlarını ekrana kilitlemeye yetti! Serinin yeni maçı 7 Mayıs 2024’te oynanacak. Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı saat 05:00’da başlayacak.

DENVER NUGGETS - MİNNESOTA TİMBERWOLVES MAÇI HANGİ KANALDA?

Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves maçı S Sport Plus, kanalından canlı yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.